Ma reggel hányingerrel, és szédüléssel ébredtem. A mellbimbóim is nagyon érzékenyek, és étvágyam sincs mostanában. Valóban terhes lennék?
szia! a hányinger és a szédülés utalhat terhességre. mikor volt meg utoljára? mikor kellene megjönnie? a tesztek az elmaradt menstruációt követő napon már megbízható eredményt hoznak.
írd meg az eredményt!
Szia.Én kb.2-3hetes terhes lehettem,állandóan hányingerem volt,annyira szédültem,hogy nem mertem tovább menni,meg kellett állnom az utcán.A melleim nagyon fájtak,de nem gondoltam,hogy esetleg terhes lennék,de nem jött meg és a tesztem is pozitiv lett :) Rá 2hétre mentem dokihoz akkor voltam 6hetes terhes...Kinek milyen érzékeny a szervezet,ez nem egyforma :)
Minden jót kívánok
30hetes kismami
szerintem ha még nem késik akkor várj egy picit!Légy türelemmel!Bár én nem bírtam ki és a menszi előtt 2 nappal a teszt pozitívat mutatott!!Nagyon drukkolok neked!
2. hozzászoló voltam
szia!
en mikor csinaltam tesztet menszesz elott csinaltam kb,2-3 nappal es pozitivot mutatott ki:) de en allandoan azt ereztem elotte hogy megfog jonni, ilyen erzeseim voltak de nem, es egyik ejjel arra ebredtem fel hogy nagyon nagyon furcsan erzem magam a hanyinger vegyult, a szedulessel,a has fajassal de nem igazan fajt hanem furcsa volt, szoval,lehetsz terhes es ha tudsz tesztelj!!!!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!