A dokim most irta fel a clostit es a duphastont. Abban kernem a segitsegeteket hogy mikor is kell egyutt lennunk hogy sikeruljon a babuci? Vagy majd a doki megmondja mikor megyek vissza UH-ra? Koszi a valaszokat
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 20:19
1/8 anonim válasza:
Szia,mikor mész UH-ra akkor meg fogja mondani.Ő azt látni fogja.Nagyjából a 12. napon szoktak behívni,nekem már aznap beadták a repesztőt és onnantól számítva 24-36 óra a tüszőrepedés.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia. Koszi a valaszt.Most a napokban kellene hogy megjojjon a mensim,elkezdem szedni a gyogyszert es utanna a 10.dik napon kell UH-ra mennem aztan 13.diknapon megint. Es ha szabad kerdeznem te most hol tartasz?
2015. máj. 3. 21:13
3/8 anonim válasza:
Én ezt még tavaly csináltam.6 éve várunk babára,nekem sajnos nem sikerült.Mi most pihenünk egyenlőre,mert som mindenen vagyunk tul.Kivánok neked nagyon sok sikert! :)
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Oszinten megmondva ha mar ezzel a gyogyszerrel sem sikerul,feladom. :-(
2015. máj. 6. 12:23
5/8 A kérdező kommentje:
A helyzet a kovetkezo. 20 an jott meg,3.napra elkezdem szedni a clostit,es meg hal istennek semmi mellékhatas :-) .szoval jovo het pentek UH.aztan gozerovel belevagunk a babaprojektbe.:-) szoritsatok :-*
2015. máj. 24. 15:58
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom. Rendes vagy :-)
2015. máj. 27. 16:33
8/8 A kérdező kommentje:
Hozom a fejlemenyeket :-) tehat a 10 napon azaz penteken nemrendelt a doki,hetfon ujra mentem 13 . napon es volt 2 szep pete mind a ket oldalon.A nyalkahartya azt mondta meg nemvolt peteeres.Tehat holnap ujra UH.Az lenne a kerdesem hogy ha pentek,vasarnap egyutt voltunk akkor mar valami esely lehet a babocara? Es az UH nemgatolja a termekenyitest.Koszi.
2015. jún. 2. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!