SOS! Pozi a tesztem. Utro kellene, orvosom csak kedden. HO. ügyelet írhat?
Figyelt kérdés
Előző terhességemnél is azonnal el kellett használni 3x2 dózisban az utrogestan golyókat.
Most is úgy beszéltük meg a dokival, hogy pozi teszt után azonnal felírja (ne kérdezzétek, miért nem kaptam receptet, nem tudom)
Most vasránap, doki kedden van.
A helyi háziorvosi ügyelet felírhatja?
Vagy van olyan, hogy "utólag beadom" a gyógyszertárba a receptet?
Segítsetek!
Szülészeti klinika messze, ahol szakügyelet van!
2015. máj. 3. 08:26
1/7 anonim 

válasza:

Probald meg az ugyeletet! Hatha segitenek! Nekem szajon at szedheto maradt egy dobozzal, oda tudom adni, ha eljossz erte. (Pest megye, szigethalom)
2/7 anonim 

válasza:

Amugy szerintem nem lesz baj, ha csak holnap jutsz hozza. En azert szajon at dzedhetot szedtem, mert a huvelykapszula hianycikk volt, legalabbis par honapja.
3/7 anonim 

válasza:

Ha a szakorvos írt róla javaslatot, akkor az ügyelet felirja.
4/7 anonim 

válasza:

Mi lett? Felhivtad az ugyeletet? Frlirjak?
5/7 anonim 

válasza:

Gyógyszertárban kiadják, ha később beviszed a receptet.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos elkezdtem rendesen vérezni :(
Azt hiszem ennyi volt :(
Először csak rózsaszín maszatolás volt, majd átváltott barnásba...most már húslé szerű és egyre több :(
Szomorú anyák napja :(
2015. máj. 3. 16:17
7/7 anonim 

válasza:

Sajnalom...akkor nem ezen mult... erot neked es kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!