Terhesség alatt a tejfogyasztást valóban korlátozni kell, vagy hülyeség hogy tejalergiát okozhat a babáknál?
Figyelt kérdés
2008. aug. 28. 20:27
1/7 anonim válasza:
Nem hulyeseg,de ahhoz hogy baj legyen nagy mennyisegben kene foggyassz tejtermeket..
2/7 anonim válasza:
A tej allergia komoly dolog. De akkor is belefér napi fél liter tej az étrendedbe. Majd jobban szoptatáskor kell odafigyelj. Most ez a legjobb kálcium forrás és nagyon kell nektek a kálcium.
3/7 anonim válasza:
Én azt olvastam a neten,hogy napi 1/2 liternél többet nem szabad inni,mert a túlzott tejbevitel csökkenti a nők tejmennyiségét.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Szia! Hülyeség, mert én napi másfél liter tejet ittam (fogantatás előtt is és az egész terhesség alatt, ja és MOST is) és egészséges, szépen fejlődő babám van! Igaz, hogy tápszeres, humana start HA-kap, de mivel ez is tehéntej alapú, és nem allergiás rá!!!
Boldog kiegyensúlyozott babavárást!
3 hónapos kislány anyukája
5/7 anonim válasza:
Akkor én vagyok az ellenpélda: Napi 1 liter tejet ittam egész terhességem alatt(nyár volt,és nagyon kívántam a hideg tejet), szoptatás alatt is mindig egy-egy bögre tej lement,és az én fiam is imádja a tejet,és szerencsére nem allergiás. Persze ez nem általános,lehet hogy más gyerek már az első kortytól rosszul van,független attól,hogy ivott -e az anyja tejet,vagy nem.
6/7 anonim válasza:
Az első terhességemnél is és a mostaninál is nagyon sok tejes dolgot fogyasztok. Tejet is napi legalább egy literrel, de van, hogy többet is. Szoptatás alatt is vedeltem a tejet. Úgy tapasztaltam, szaporította a saját tejemet és az íze is ízlett a kicsinek.
Mi megúsztuk allergia, egyéb érzékenység nélkül.
De lehet, csak szerencsések vagyunk.
7/7 anonim válasza:
Szia!Nekem a tej nagyon megdobja a cukrom!
13 heteske!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!