Szerintetek mennyi esély van arra, hogy tényleg rendeződnek a dolgok? Valaki, aki szedett Merckformint, mennyit fogyott tőle, vagy egyáltalán fogyott? És mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok.2 hete derült ki, hogy a szervezetemben magas inzulinszint van illetve a petefészkeim sem megfelelően működnek. Félidőben üres volt mindkét petefészkem. Kaptam a nőgyógyászomtól Merckformint+a petefészekműködésre Androcurt. Azt mondta, hogy rendbe fogok jönni. A párommal jövőre szeretnénk babát.Priv. E-mail címem:nikoka87@freemail.hu2010. febr. 22. 16:32
1/3 anonim válasza:
szia, nekem a pco-ra írta ki a dokim a metet, fogyni sajnos nem fogytam tőle(pedig kéne)de a ciklusom úgy tűnik kezd rendeződni.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem volt peteérésem de a baba nem fogant meg, mercformint szedtem, mert inzulinrezisztenciám volt, 1 hónapig szedtem és összejött a baba, úgyhogy nem volt időm fogyni. De ahogy elkezdtem szedni azt éreztem, hogy nem kívánom úgy az ételt, jobban éreztem magam, és a mai napig kevés adaggal telítve érzem magam. Már nem szedem egy ideje de az anygacsere működésem teljesen helyreállt. Egy valami nagyon fontos: 1800 kalóra 180 g szénhidrát egy nap, és ez elosztva 5-6 étkezésre. Én így eszem, 19 hetes terhes vagyok és nem híztam, és soha nem vagyok éhes, pedig molett hízásra hajlamos vagyok.
3/3 anonim válasza:
Szia,megkérdezhetném, hogy milyen tunetetid voltak?koszonom válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!