Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja vesztettem el a...

5 napja vesztettem el a szüzességem de nem védekeztünk de nm belem ment el akkor is szoba johet h terhes lehetek? Nprmális választ kérek normalatlanok kimeljenek!

Figyelt kérdés
2015. ápr. 30. 20:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%

Ismerős kérdés. Szerintem tegnap vagy melyik nap elég normális választ adtam.

Napokkal az aktus utan mar mindegy. Remélhetőleg megusztad. Van elovaladekban spermium, azok akik igy "védekeznek" elobb utóbb becsúszik a baba. De lehet most szerencséd van és megjön. De ettol fuggetlenul legközelebb húzzatok ovszert, az inkább védekezés.

2015. ápr. 30. 20:53
 12/24 3005 ***** válasza:
Egyszerű -> vegyél tesztet, legközelebb meg védekezzetek..
2015. ápr. 30. 20:53
 13/24 anonim ***** válasza:

Te vagy a 21 éves???

Ha minden nap megkérdezed is, csak ugyanazt tudják neked mondani... Ráadásul senki sem tudja, hogy te épp terhes lettél-e...

2015. ápr. 30. 20:58
 14/24 A kérdező kommentje:
Bocsii ossze tévesztesz valakivel. fiatalab vagyok es sajnos majd holnap el dolik h mi van
2015. ápr. 30. 21:01
 15/24 anonim ***** válasza:
Aktus után 5 nappal a doki sem mondja meg, hogy teherbe estél e vagy sem. Ugyan nem írtad a korod, de jó szívvel ajánlom a következő oldalt: [link]
2015. ápr. 30. 21:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, utolsó vagyok, félreolvastam, a dolik dőlik nem doki. :-) A lényeg aktus után legalább két hétnek kell eltelnie, hogy a teszt muasson valamit, ha addig nem jön meg.
2015. ápr. 30. 21:11
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Van egy eladó babakocsink, írj privit, ha érdekel.
2015. ápr. 30. 21:14
 18/24 anonim ***** válasza:

utolsó :D

am szerintem nem vagy terhes, majd legközelebb leszel :D

2015. ápr. 30. 21:16
 19/24 anonim ***** válasza:

remélem a játékaidat nem tetted messzire mert nem sokára kelleni fog

remélhetőleg tanulsz belőle

2015. ápr. 30. 21:23
 20/24 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, Bocsi de Ugyanez a kérdés volt valamelyik nap.

A válasz attól ugyanaz. Remélhetőleg meguszod. De legközelebb ne bizzatok a véletlenre, használjátok gumit. Ilyen korán még nem derül ki mi van, vagy 10 nap még mire mutat valamit a teszt.

2015. ápr. 30. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!