Ez szellemcsik ugye?
Kb a pisilestol szamitva 5 percre jott ki.
Delutani teszt,azert csinaltam mert PCOSm van es furcsa szurkalast erzek mar par napja a mehemben,egy helyrol..Az almossag az ido miatt erzem,nem hiszem h baba sajnos(kistesot varnank!!) holnap reggel is csinalok egyet(ma is akartam reggel de nem talaltam meg a teszteket,es nem volt ido keresni mert majd bepisiltem..:D )
Ment a zold kez mindenkinek!Koszonom!Holnap reggel a teszt majd megmutatja h mi van,ha az is ketcsikos...
Azert se hiszek mert barnazom megint kb 4 napja,nem nagyon csak kis maszat,eloszor 4-5 napja volt tobb csepp piros ver,azthittem vegre megjott,de azota csak ez a barnas maszat...Es ha babat is varok szerintem nem marad meg..Olyan hihetetlen lenne mint ahogy az elso is osszejott(lombikra varva 6 ev utan...).Na mindegy nem filozok ezen,majd reggel irok..:) Koszi nektek megegyszer!
Ez bizony h, pozitiv!!
Csináltál tesztet kedves kérdező???
Mi lett????
Menj orvoshoz ha pozi mert ad gyógyszert barnázásra.miért menne el a baba??miért így állsz hozzá?!...
Bocs,h beleszólok,de miert nem mész orvoshoz egybol?
Adna progeszteron pótlást a barnazasra,miert gondolod egybol,hogy ha tenyleg baba van már késő?!
Sokan vannak hasonló cipőben,és nekik is tudtak segíteni.
Teszteltem 2 kulonbozovel is,az egyik a tegnapi fajta volt,de valami hihetetlenul szaraz lehetett mert tobbszori logatasra se csinalt semmit)3 eves teszt volt....Szoval Negativ...:(
Nem tudom hogy a tegnapi miert volt pozitiv akkor delutan..?:(
Orvoshoz majus vegere van idopontom,de nem lesz UH..Kapok clostyt ha minden jol megy..Addig a szopizast kell abbahagyni vegre valahogy,hogy nyugodt szivvel kezdjem a clostyt...Uhm meg marciusban volt,mindent rendben talaltak..De nehez lesz elkezdeni a clostyt ha azt se tudom h mikor jon meg-es h az tenyleg az a verzes e...:( A barnazas meg el is mult,ha lett volna valami akkor se tudtak volna kezdeni vele semmit az orvosnal mert a hazi orvos nem ert hozza..Ja igen kulfoldon elek..
Koszonom h irtatok!Ment a zold!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!