Mikor lesz a tüszőrepedés? Mikor legyünk együtt?
Figyelt kérdés
Belinkelem megnéznétek? Múlt hónapban a 12 napon már túl voltam az uh szerint az ovuláción. Ma a 10. napon vagyok. Tegnap volt fehér nyák, ma meg szurkál a hasam. Az hogy reggel alacsony volt a hőm azt jelenti hogy megvolt az ovuláció, vagy csak most fog következni?
2015. ápr. 29. 10:46
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor erről lecsúsztunk, mert csak éjjel tudunk együtt lenni, és már eltelt 12 óra.
2015. ápr. 29. 12:24
3/5 anonim válasza:
Legyetek egyutt, amikor megkivanjatok egymast. Minel gyakrabban. Lehetöleg ne szamolgatsd mikor van ovulaciod. 2 ev probalkozas utan irom ezt. 2 ev szamolgatas, mericskeles utan feladtuk a remenyt es következö honapban összejött a baba. En ezt tudom neked tanacsolni.
20 hkm
4/5 anonim válasza:
Az előző napokban nem voltatok együtt? A sperma napokig életképes lehet a hüvelyben, ha jó minőségű. Akár az 5 nappal ezelőtti együttlétből is lehet baba.
5/5 anonim válasza:
ha méred a hődet a következő napokban, akkor láthatod, hogy felmegy-e 36,6 körülire és akkor veheted biztosra, hogy megtörtént az ovu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!