Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sikerült a baba-pr...

Szerintetek sikerült a baba-projekt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már annyira izgatott vagyok, hogy nem bírom nyugton végigülni ezt a pár napot. A párommal pár hónapja próbálkozunk a baba-projekttel,de eddig sikertelenül. Ma van a ciklusom 25. napja,és ma miután együtt voltunk a párommal,mikor törölgettem magam ilyen barnás-vöröses "dolog" volt a papíron,de se előtte, se utána semmi. Szabályos 28 napos a ciklusom,a termékeny héten minden másnap együtt voltunk, peteérés napján is (naptáram szerint a 15. nap). Kezdhetek szerintetek reménykedni,vagy ez valami más? Szombaton kellene megjöjjön... :/

2015. ápr. 28. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Így szokott megjönni nekem. Ne éld bele magad. Ha nem jön meg, hétfőn, kedden tesztelj!
2015. ápr. 28. 19:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem eddig mindig napra pontosan megjött, és semmi ilyesmi nem volt. Nem élem bele magam, csak nagyon jó lenne :)
2015. ápr. 28. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Szurkolok:) Írd meg majd, mi lett.
2015. ápr. 28. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hétfőre terveztem a tesztet, ha addig nem jön meg.
2015. ápr. 28. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:

A nemvart napjaig probalj meg ne kattogni ezen. (Konnyu mondani, tudom.)

Drukk!

2015. ápr. 28. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szabályos 28 napos ciklus 24. napján már halvány pozitív lett a teszt, de nem volt ilyen tünetem.
2015. ápr. 28. 20:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Én azért próbálok legalább szombatig várni,de jobb lenne a hétfő. Na meg próbálok nem kattogni rajta :) Jön úgyis,ha akar,csak ez a pár nap olyan soknak tűnik :/ :)
2015. ápr. 28. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkabb annak a jele, hogy megjön, minthogy terhes vagy.
2015. ápr. 29. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!