Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki nem tesztekkel szórakozott...

Aki nem tesztekkel szórakozott, hanem az orvosra bízta a terhesség valós megállapítását, milyen érzés volt ott megtudni, hogy terhes vagy?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 09:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

én is teszteltem, meg volt a szokásos "hideg meleg zuhany"lélekben. de igazán az orvosra adtam, hát ahogy közölte nagy örömujjongással(tudta hogy tervezzük)én lefagytam. mutatta az UH-n a kezét lábát, nem bírtam kivenni, bambán bámultam.

de ahogyan meg ezek után az sztl-s dokik kezeltek mint valami futószalagon, az kimondottan rosszul esett, a dokim ezzel nagyot nőtt a szememben, pedig annyi a különbség hogy az külföldön volt "sztk" alapú orvos..

2015. ápr. 28. 10:56
 12/18 anonim ***** válasza:
*szóval orvosi megállapítás után hazaérve otthon tudtam feldolgozni, ill örülni neki
2015. ápr. 28. 10:59
 13/18 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.Ez nem önfegyelem kérdése.

Ha pozitiv a teszted kérsz időpontot,ha meg negatív a legtöbb orvos vár hátha megjon rövid időn belül,ès nem hív be azonnal vizsgálatokra.(ha nincs semmi panaszod)

Nyilván ő is szeretné tudni,fennáll e a terhesség lehetősége vagy sem..

Amúgy meg tenyleg igaz,várhatsz türelmesen otthon bizakodva,hogy baba miatt késik,aztan lehet a dokinal ér a csalódás,hogy vmi sima hormonális oka van..hát köszi ezt nem.

2015. ápr. 28. 11:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Tényleg nem mindegy hogy valaki nem várt napjáig megcsinál 5 tesztet vagy pár nap késéssel csinál egyet. Nem önuralom kérdése a teszt hanem tudni kell mennyi oka lehet a késésnek és nem árt azért egy teszt.

Annak tényleg nincs értelme ha valaki sok tesztet csinál menzesz előtt.

2015. ápr. 28. 11:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Én egy ilyen esetet láttam a dokimnál. De ők már egy éve próbálkoztak. Inkább azt mondanám,hogy ő azért nem akart tesztelni, mert félt,hogy nega lesz.

Most vagyok terhes a második gyerekkel, az én dokimnál is mindkét gyereknél az volt az első kérdése,hogy pozi teszt van-e, vérzés kimaradt-e.

2015. ápr. 28. 11:23
 16/18 anonim ***** válasza:

Jaj ne az itteniekből indulj ki aki már aktus után tesztelget és töltögeti fel. Na ők tényleg szórakoznak.

De ha magad normális nőnek tartod akkor el tudod dönteni h pozi vagy nega. Elvileg nem kell hozzá nagy ész.

Én amúgy csináltam h legyen emlékbe is mit elrakni, első babánál 1 hét késés után, másodiknál 2 hét késés után 1-1. Szépen látszódott h pozi.

Na a kérdésre:

Egyik ismerősöm nem tesztelget, mikor késett neki 3 hetet elment orvoshoz, gondolta h terhes de így ujjongot h jó helyen van a baba nem kell aggodnia. Ő azért nem tesztelt amúgy mert volt h méhen kìvüli volt a baba és ugye a teszt pozi, de több hét után ment orvoshoz és nagy csalódás volt neki. Nagyon nehezen dolgozta fel. Ezért döntött úgy h nem akar pozi tesztet látni csak az orvos nézze meg.

2015. ápr. 28. 11:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az sem sokkal "normálisabb" dolog,hogy valaki 4-5 hetesen rohan dokihoz rohan, az meg csak találgat.
2015. ápr. 28. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Bízzam az orvosra? 17 évesen egyszer voltam az orvosnál valami miatt. Közölte, hogy terhes vagyok. Néztem, hogy mi van, mondtam, hogy nem lehet. Erősködött, hogy pedig de, csináljak egy tesztet is. Hazafelé vettem egyet, negatív lett és 9 hónap múlva nem szültem, szóval TÉVEDETT a doki. Ennyit arról, hogy jobban megállapítja, mint a teszt.
2015. okt. 1. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!