Aki nem tesztekkel szórakozott, hanem az orvosra bízta a terhesség valós megállapítását, milyen érzés volt ott megtudni, hogy terhes vagy?
én is teszteltem, meg volt a szokásos "hideg meleg zuhany"lélekben. de igazán az orvosra adtam, hát ahogy közölte nagy örömujjongással(tudta hogy tervezzük)én lefagytam. mutatta az UH-n a kezét lábát, nem bírtam kivenni, bambán bámultam.
de ahogyan meg ezek után az sztl-s dokik kezeltek mint valami futószalagon, az kimondottan rosszul esett, a dokim ezzel nagyot nőtt a szememben, pedig annyi a különbség hogy az külföldön volt "sztk" alapú orvos..
5-ös vagyok.Ez nem önfegyelem kérdése.
Ha pozitiv a teszted kérsz időpontot,ha meg negatív a legtöbb orvos vár hátha megjon rövid időn belül,ès nem hív be azonnal vizsgálatokra.(ha nincs semmi panaszod)
Nyilván ő is szeretné tudni,fennáll e a terhesség lehetősége vagy sem..
Amúgy meg tenyleg igaz,várhatsz türelmesen otthon bizakodva,hogy baba miatt késik,aztan lehet a dokinal ér a csalódás,hogy vmi sima hormonális oka van..hát köszi ezt nem.
Tényleg nem mindegy hogy valaki nem várt napjáig megcsinál 5 tesztet vagy pár nap késéssel csinál egyet. Nem önuralom kérdése a teszt hanem tudni kell mennyi oka lehet a késésnek és nem árt azért egy teszt.
Annak tényleg nincs értelme ha valaki sok tesztet csinál menzesz előtt.
Én egy ilyen esetet láttam a dokimnál. De ők már egy éve próbálkoztak. Inkább azt mondanám,hogy ő azért nem akart tesztelni, mert félt,hogy nega lesz.
Most vagyok terhes a második gyerekkel, az én dokimnál is mindkét gyereknél az volt az első kérdése,hogy pozi teszt van-e, vérzés kimaradt-e.
Jaj ne az itteniekből indulj ki aki már aktus után tesztelget és töltögeti fel. Na ők tényleg szórakoznak.
De ha magad normális nőnek tartod akkor el tudod dönteni h pozi vagy nega. Elvileg nem kell hozzá nagy ész.
Én amúgy csináltam h legyen emlékbe is mit elrakni, első babánál 1 hét késés után, másodiknál 2 hét késés után 1-1. Szépen látszódott h pozi.
Na a kérdésre:
Egyik ismerősöm nem tesztelget, mikor késett neki 3 hetet elment orvoshoz, gondolta h terhes de így ujjongot h jó helyen van a baba nem kell aggodnia. Ő azért nem tesztelt amúgy mert volt h méhen kìvüli volt a baba és ugye a teszt pozi, de több hét után ment orvoshoz és nagy csalódás volt neki. Nagyon nehezen dolgozta fel. Ezért döntött úgy h nem akar pozi tesztet látni csak az orvos nézze meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!