Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 éves vagyok és kiszakadt...

16 éves vagyok és kiszakadt az óvszer. Mit csináljak? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Az alkalom előtt nem vettem be semmmit. A barátom nem élvezett el es egyből észrevettük hogy elszakadt, és abban a pillanatban csak félig volt benn neki. Mit érdemes csinálni? 16 évesen orvoshoz lehet menni? Nem lenne jó ha a szüleim megtudnák. Vagy a patikába kiadják az esemény utánit?

2015. ápr. 25. 16:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
Ja azt elfelejtettem írni hogy mikor az óvszert felrakjátok fogjátok meg a tartály részét hogy ne kerüljön levegő oda. Valószínűleg emiatt szakadt ki.
2015. ápr. 25. 17:03
 12/20 anonim ***** válasza:

"Most peteérésed sincs úgy hogy kizárt."

Miért belelátsz?

Még az se mondta, hogy milyen a ciklusa, de már tudod?

Mi vagy te a "Mentalista"?

Ha tévednél felneveled helyette?

2015. ápr. 25. 17:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem valószínü, mert így csináltuk. :/
2015. ápr. 25. 17:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Van még pár pont, ahol lehet hibázni.

[link]

2015. ápr. 25. 17:22
 15/20 anonim ***** válasza:
15: A 3. pont az mi? Azt nem értem.
2015. ápr. 25. 17:31
 16/20 anonim ***** válasza:
= leveszik mielőtt ténylegesen használnák.
2015. ápr. 25. 17:32
 17/20 anonim ***** válasza:

17: Az nem a 2. pont?...

Letekerni az nem levenni... ez valami más akar lenni...

2015. ápr. 25. 17:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Nyugi szerintem nincs gáz. Nem élvezett el a párod és mikor elszakadt abba is hagytátok. :-)
2015. ápr. 25. 21:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni tabletta csak 48 órán belül bevéve hatásos, ha ebből az időből kifutottál, nincs mit tenni csak várni hogy a következő menzesz megjön e. Ha még időben vagy, írass az orvossal.
2015. ápr. 26. 04:01
 20/20 anonim válasza:

"Akkor baj ha kiszakadt és utána még csináltuk vagy akkor ha már előtte csináltuk de amikor kiszakadt egybol abbahagytuk?"

Hát.. Oké..

Ne haragudj, de ezen mit nem lehet tudni?!

Ha meg biztosra akarsz menni tablettát vegyél be mindenféleképpen, mi nem tudjuk megmondani, csak azt hogy kb hány %-az esély arra hogy így is teherbe estél-e, vagy nem. Neked attól jobb lesz ha valaki azt mondja hogy így csak 26% az esély arra hogy teherbe estél?

Ha biztosra akarsz menni akkor nőgyógyász! :)

2015. ápr. 27. 05:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!