Augusztusban lesz az esküvőnk. Ha májusban terhes lennék, mennyire látszódni?
Figyelt kérdés
Kicsi esélyt látok rá, mert a családban senkinek sem volt egyszerű teherbe esnie (ezért is kezdenénk hamarabb próbálkozni, mint ahogy tartjuk az esküvőt), de ha véletlen mégis összejönne elsőre, akkor augusztus végi esküvőn mennyire látszódna a pocim?2015. ápr. 25. 11:29
11/14 anonim válasza:
Nekem június 13-án lesz az esküvőm /amit már 1 éve szervezgetünk/
Április 8án már úgy döntöttünk a párommal,hogy elkezdjük a baba projektet mivel sokan mondták hogy elsőre úgy se fog sikerülni. De mégis sikerült. Pozitív lett a tedztem 2 hete :)
12/14 anonim válasza:
Lányom esküvőjét 2015 nyarára foglaltuk le (mindent elrendeztük), aztán 2014 őszén kiderült, hogy babát vár. Januárban volt az esküvő kb. 17 hetes volt. A menyasszonyi ruhában nem látszott, de a menyecske ruhában már igen.
13/14 anonim válasza:
Tehát kb 12 hetes lennél az esküvő idején. Nem nagyon fog akkor még semmi sem látszani.
14/14 anonim válasza:
Én januárban lettem terhes júniusban lesz a lagzink, most vagyok 15 hetes. akkorra már 20-21 leszek. Voltam próbán tüll ruha nekem is minden álmom, és elárulom ha olyan fazont választasz amit írtak, mell alatt bővül nem fog látszódni. Amúgy hasonló alkatú vagyok 56 kg-val lettem terhes most 4 hónaposan 3kg-t híztam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!