Használhat a tüszőrepesztő szuri?
Figyelt kérdés
Ebben a ciklusban megpróbáljuk. Ha nem sikerül következő ciklusban petevezeték átfuvás következik. Maszek rendelőbe járok, ott szokott tartani az orvos ilyen inyekciót, tudja valaki, és mennyibe kerül?2010. febr. 21. 18:36
1/2 anonim válasza:
Kaptam tüszőrepesztőt, bár nem lettem terhes. Az orvosomnál volt a rendelőben, bár ez egy olyan hely, ahol több orvos is rendel, talán ezért tartanak készleten. 7 ezer forint volt. Ha magadnak kell megvenni, akkor jobb ha megkérdezed a patikában, mert az a tapasztalatom, hogy sok helyen csak rendelésre hozzák meg ezeket a meddőségi injekciókat (mást is kellett használnom, az is rendelős). Ha Bp-en élsz, akkor egy helyet tudok biztosan, megkérdeztem, a Délinél lévő gyógyszertárban mindig van.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod! Nyíregyházán lakom. Hátha lesz a rendelőben, mert a doktornő mondta , hogy adja mostmár. Remélem nem félre beszélt.
2010. febr. 22. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!