Mitol johetnek ezek a szurasok a hasam jobb oldalaba?
Figyelt kérdés
Terhessegre nem igazan gondolhatok, mert volt mensi minden honapban eddig. Az utolso mensi igaz 1 hettel hamarabb jott meg, es az akkori mensikor is ugyanilyen kis szurasokat, ereztem a hasam ugyanezen reszen. Azota eltelt 3 het, es ma delutantol ujra ezeket a kis rovid ideig tarto bele belenyilalast erzem a hasamban. A mensinek 4. en kell megjonnie majd. De mitol lehetnek ezek a kis fajdalmak,nem ertem.2015. ápr. 24. 18:58
1/8 anonim válasza:
Sajnos érdemben nem tudok vàlaszolni,de engem is érdekele. Az elmúlt 2 hónapban nekem is volt,azzal a külünbséggel h a ciklus 20dik napja körül.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, tenyleg ahogy te is irod, a mult honapban is a mensi utan 3. hetre, es most ebben a honapban is most a 3. hetnel tartok, mivel majus 4. en kell megjonnie. En estenkent olyan nagy a hasam, nemtudom miert, lehet ez haspuffadas is, nemtudom. Neked rendesek a verzeseid?
2015. ápr. 24. 19:06
3/8 A kérdező kommentje:
Tudod en mar azt is bekepzelem, h. terhes vagyok a mensi ellenere is, hiszen mindeg vedekezes nelkul vagyunk egyutt, mert babat szeretnenk. De en mar meg rendes mocorgast is erzek, teljesen kepzelodom. Szerintem a belek mocoroghatnak. De mar ugy szeretnenk babat, hiszen 2 eve probalkozunk.
2015. ápr. 24. 19:09
5/8 A kérdező kommentje:
Nem veszek most tesztet mert kulfoldon vagyok, a gyogyszertar pedig tavol van nagyon tolunk. De olyan kemeny a hasam es olyan, mint aki mar 3 honapos terhes.
2015. ápr. 24. 20:18
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet terhessegre gondolni a mensi mellett?. Milyen a mensi a terhessegkor, hiszen van olyan akinel meg elso honapokban is megjon.
2015. ápr. 24. 20:20
7/8 anonim válasza:
A megszokottnál kevesebb a vérzés és rövidebb ideig tart.
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg a peteérésedet érzed, sokan megérzik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!