Ha 8-9 én voltam a párommal akkor már a tesztnek mutatnia kellene a babát? Most esedékes a nemvárt de eléggé görcsöl a hasam. Vagy talán a 18. -ai együttlétből keletkezhetett valami?
Figyelt kérdés
Vagy talán a 18. -ai együttlétből keletkezhetett valami? Mert a tegnapi tesztem igen halovány és nem értem. A 12-14 napon már erős pozinak kellene lennie nem? Peteérésem nem tudom mikor volt sajnos most ebben a hónapban nem is figyeltem2015. ápr. 24. 06:27
11/14 A kérdező kommentje:
Oh barcsak igazatok lenne :) ma mar ereztem kis cici feszulest is
2015. ápr. 24. 11:21
13/14 anonim válasza:
Próbáld ki a rossmannban kapható facelle tesztet,a vizeletsugarasat, nekem az minden tesztnél előbb kimutatta. Pedig csináltam 12,5-es érzékenyságűt is. 26. ciklusnapon esti vizeletből (30 napos ciklusnál) és úgy,hogy előtte tök sok vizet megittam. Halvány volt a csík, de látható, másnap reggel már sokkal erősebb volt.
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom :) kivancsi leszek :)
2015. ápr. 24. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!