Honnan tudjuk, hogy mikor van peteeres? A peteeres maga a menstruacio?
A 11-es és 12-es válaszolók TELJES MÉRTÉKBEN IGAZOLJÁK Einstein közismert maximáját, miszerint: „Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos…”
Könnyen tovább.
Elébb a 11-eshez:
„Óvakodj az egykönyvű embertől!” – tartja a latin közmondás. Mit jelent ez, 11-es? – Megmondom: Aki fejlett civilizációs környezetben (értsd: a XXI. századi Európában) nem szeret olvasni, vagy csak egyetlen (esetleg még néhány) könyvet olvasott egész eddigi életében, az igen nagy valószínűséggel:
1. műveletlen
2. kulturálatlan
3. illemtelen
4. tájékozatlan emberré „fejlődik”, aminek következtében
5. buta marad, ennek folytán pedig
6. politikailag megvezethetővé válik!
A fenti felsorolásból már EGYETLEN tétel igazsága is elegendő ahhoz, hogy akire a tétel igaznak bizonyul, az CSÖKKENT ÉRTÉKŰ embernek számítson! (Az első 4-5 pontot „teljesítőre” már az is kimondható, hogy: kevesebbet ér, mint a ruha, amit magán visel…)
A 6-os pontot is abszolváló embert pedig BÁRMELY DIKTÁTOR (például: Orbán Viktor is…) KÖNNYEZVE FOGADJA ÁLLAMPOLGÁRNAK!
Folytatva.
„Annál az embernél, aki szemellenzőt viselve ül autóba, csak egy veszélyesebb van, az, aki hirdeti is, hogy szemellenzővel autót vezetni élvezet!...” – Baksay-Róka Béla (nick: „Fető Pí Sándor”)
Mivel a 11-es min. 5 tételt teljesít a felsorolásból (sztem, a hatodikat is teljesíti), sőt, mi több, MÉG HIRDETI IS, hogy szemellenzővel autót vezetni élvezet, ezért az ő vonatkozásában kimondható: VESZÉLYES A TÁRSADALOMRA!
És most a 12-eshez:
Nézz utána – kicsit alaposabban –, de a 7-es NEM RÓTTA FEL SENKINEK SEM, hogy a Kérdező miért tett fel kérdést a gyakorikerdesek.hu-n!... (Zárójelben: én sem róttam azt fel senkinek sem!) A 7-es éppen, hogy olyasmire „gerjedt” be (sztem jogtalanul), ami az ő felszólalásáig MEG SEM VALÓSULT! Ergo: a 7-es – hozzád hasonlatosan – FIGYELMETLEN és FELÜLETES VOLT, amellett VALÓTLANT állított! (Hogy is mondják ezt másként?...: talán HAZUDOTT, a megfelelő kifejezés?...)
Végezetül két kiegészítés:
1.: A 8-as és 10-es válaszomban IGEN HASZNOS könyveket javasoltam a Kérdezőnek, elolvasásra, ergo: HASZNOS választ adtam neki!
2.: Én senkit sem szoktam sem fel-, sem le-, sem stagnálva pontozni… (Én magam sem várok el ilyesmit. Különben is, lévén, hogy képzettségem szerint folyamatszervező számítás-technikus vagyok, ezért tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy itt, eme platformon, fenemód könnyen lehet manipulálni a pontozási „leosztást”…)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!