Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudjuk, hogy mikor van...

Honnan tudjuk, hogy mikor van peteeres? A peteeres maga a menstruacio?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 22. 20:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Utolsó lehetne hogy máshol okoskodj?Ha valaki nem szeret olvasni akkor nem szeret kész!!!Ez nem egy elcseszett múlt amire nem lehet büszke valaki de nem is egy elért siker amire büszke lehet!Te okos intelligens vagy??Na hát szerintem egy hatalmas gyökér vagy!!!Mikor utoljára hozzád hasonlóval volt dolgom lehúztam a wc-n!!!
2015. ápr. 24. 22:35
 12/23 szalaiga.bor válasza:
Kedves 7-eske! A megnyilvánulásod alapján meglepne, ha egyáltalán bárkivel volna normális kapcsolatod... Mindenesetre olyan nagyon intelligens azért nem lehetsz, ha egy olyan fórumon, aminek "gyakori kérdések" a neve, felróvod akárkinek, hogy kérdezni mer. :-D Okostojás!
2015. ápr. 25. 08:52
 13/23 anonim ***** válasza:
7-es vagyok,olvasd el mégegyszer,én éppen hogy azt nehezményeztem,hogy a kérdezőt kigunyolják a kérdése miatt!És egyetlen szoval sem emlitettem,hogy baromi intelligensnek tartom magam,biztos hogy nekem cimezted?
2015. ápr. 25. 11:17
 14/23 anonim ***** válasza:
1. vagyok! Miért lettem lepontozva? Itt nem csak a kérdező vehetne elő biológia könyvet,hanem ezen az oldalon elég sokan! De rajtuk szerintem még az se segítene.
2015. ápr. 25. 11:37
 15/23 anonim ***** válasza:
És ezzel nem a kérdezőt degradálom le, nyugodtan megkérdezheti itt is, szívesen válaszoltam, de akik csak elolvassák a kérdést,érdemi választ nem adnak, és lehúzzák azoknak szólt az előző.
2015. ápr. 25. 11:41
 16/23 szalaiga.bor válasza:
Kedves 7-es! Természetesen nem neked szólt, csak elcsúsztam egy sorral!
2015. ápr. 26. 07:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Sejtettem :)
2015. ápr. 26. 12:09
 18/23 anonim válasza:
52%

A 11-es és 12-es válaszolók TELJES MÉRTÉKBEN IGAZOLJÁK Einstein közismert maximáját, miszerint: „Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos…”

Könnyen tovább.

Elébb a 11-eshez:

„Óvakodj az egykönyvű embertől!” – tartja a latin közmondás. Mit jelent ez, 11-es? – Megmondom: Aki fejlett civilizációs környezetben (értsd: a XXI. századi Európában) nem szeret olvasni, vagy csak egyetlen (esetleg még néhány) könyvet olvasott egész eddigi életében, az igen nagy valószínűséggel:

1. műveletlen

2. kulturálatlan

3. illemtelen

4. tájékozatlan emberré „fejlődik”, aminek következtében

5. buta marad, ennek folytán pedig

6. politikailag megvezethetővé válik!

A fenti felsorolásból már EGYETLEN tétel igazsága is elegendő ahhoz, hogy akire a tétel igaznak bizonyul, az CSÖKKENT ÉRTÉKŰ embernek számítson! (Az első 4-5 pontot „teljesítőre” már az is kimondható, hogy: kevesebbet ér, mint a ruha, amit magán visel…)

A 6-os pontot is abszolváló embert pedig BÁRMELY DIKTÁTOR (például: Orbán Viktor is…) KÖNNYEZVE FOGADJA ÁLLAMPOLGÁRNAK!

Folytatva.

„Annál az embernél, aki szemellenzőt viselve ül autóba, csak egy veszélyesebb van, az, aki hirdeti is, hogy szemellenzővel autót vezetni élvezet!...” – Baksay-Róka Béla (nick: „Fető Pí Sándor”)

Mivel a 11-es min. 5 tételt teljesít a felsorolásból (sztem, a hatodikat is teljesíti), sőt, mi több, MÉG HIRDETI IS, hogy szemellenzővel autót vezetni élvezet, ezért az ő vonatkozásában kimondható: VESZÉLYES A TÁRSADALOMRA!

És most a 12-eshez:

Nézz utána – kicsit alaposabban –, de a 7-es NEM RÓTTA FEL SENKINEK SEM, hogy a Kérdező miért tett fel kérdést a gyakorikerdesek.hu-n!... (Zárójelben: én sem róttam azt fel senkinek sem!) A 7-es éppen, hogy olyasmire „gerjedt” be (sztem jogtalanul), ami az ő felszólalásáig MEG SEM VALÓSULT! Ergo: a 7-es – hozzád hasonlatosan – FIGYELMETLEN és FELÜLETES VOLT, amellett VALÓTLANT állított! (Hogy is mondják ezt másként?...: talán HAZUDOTT, a megfelelő kifejezés?...)

Végezetül két kiegészítés:

1.: A 8-as és 10-es válaszomban IGEN HASZNOS könyveket javasoltam a Kérdezőnek, elolvasásra, ergo: HASZNOS választ adtam neki!

2.: Én senkit sem szoktam sem fel-, sem le-, sem stagnálva pontozni… (Én magam sem várok el ilyesmit. Különben is, lévén, hogy képzettségem szerint folyamatszervező számítás-technikus vagyok, ezért tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy itt, eme platformon, fenemód könnyen lehet manipulálni a pontozási „leosztást”…)

2015. ápr. 26. 21:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Te elmebeteg vagy!!!Ez nyilvánvalo mindenki számára....
2015. ápr. 27. 14:58
 20/23 szalaiga.bor válasza:
Folyamatszervező vagy? És neked ez a hasznosság??? Egy egyszerű kérdésre többszáz oldalas könyveket ajánlasz? Nem semmi folyamatokat szervezhetsz... :-p
2015. ápr. 28. 07:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!