Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle volt mar valaminek...

Facelle volt mar valaminek allpozitiv megbizhato?

Figyelt kérdés
[link]

2015. ápr. 22. 19:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pozi. :)2 nap múlva még szebb lesz :) Mikorra nem várod?
2015. ápr. 22. 19:39
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez teljesen egyertelmuen pozitiv. Nem wzeretned, hogy az legyen??
2015. ápr. 22. 20:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Pozi.nem örülsz? :((
2015. ápr. 22. 21:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:) Köszi a válaszokat. De, nagyon örülök csak nem akarom elhinni :-D Most beszereztem meg 4 tesztet mert annyira hitetlen vagyok :-D pedig 5 percen belül kijött a csík. Vegyes erzelmeim vannak félek is nehogy valami baja legyen marmint h el ne menjwn. Nem akarom elhinni :-) Remelem tenyleg baba reggel tesztelek ùjra nem birok varni :-D Masodik probalkozos honapunk most hasznaltam elsőnek ovu tesztet illetve ebbe a honapban kezdtem a gravidat is! Ùgy félek és várom a reggelt! ;)
2015. ápr. 22. 21:13
 5/15 anonim ***** válasza:
Pozi :) használtam már, engem nem csapott be. De ez egyértelműen pozitiv egyebkent. Max akkor csapna be ha száradási csík lenne de ez nem az.
2015. ápr. 22. 21:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez tényleg pozi! :)
2015. ápr. 22. 22:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Szép pozitív teszt, gratulálok és reggel gyere ám a friss két csíkos teszttel
2015. ápr. 22. 23:04
 8/15 A kérdező kommentje:

köszönöm!:) Ezek a ma reggeliek kicsit ketsegbe vagyok esve mert mintha nem lenne olyan eros mint tegnap. de szerintem csak higabb mint a tegnapi :-) izgulas van bennem meg mindig nem hiszem el. :-D legszivesebben tesztelnek minden nap :-D

[link]

2015. ápr. 23. 04:32
 9/15 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 23. 04:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Szuper! Ezek halvány pozitívak! :)
2015. ápr. 23. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!