11dpo-n ha a terhességi teszt negativ, akkor nem áll fent terhesség?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 16:00
1/9 anonim válasza:
Korai volt a teszt, még akármi is lehet...
De azért drukkolok!
2/9 anonim válasza:
Ebből még simán lehet pozitív teszt, főleg mert a 14ik napot szokták javasolni első tesztelős napnak.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! remélem, hogy pozitiv lesz a vége! csak annyi olyat olvastam már, hogy valakinek 10-11-dpo.on már pozitivat mutatott...
2015. ápr. 21. 16:56
4/9 anonim válasza:
Az en kisfiam mar a 9. dpon halvanyra rajzolta a 2. csikot a hcg teszten, de ez nem mervado, nem mindenkinek mutatja ki ilyen hamar. :) Drukkolok! Erzel valamit esetleg? Szerinted összejött?
5/9 A kérdező kommentje:
lehet, hogy teljesen meghülyültem, de szerintem igen :)
2015. ápr. 21. 17:52
6/9 anonim válasza:
Nos, akkor nagyon drukkolok! En mar tul vagyok 1 even,azota probalkozunk, es most vasarnap vagy hetfön tesztelek. Vasarnap leszek a 11. dpon, en viszont nem erzem, hogy összejött, ugyanolyan minden, mint eddig volt, a cicik fajnak, meg neha olyan enyhe mindjart megjön erzes, meg szurkalasfeleseget erzek odalent. De ezek mindig vannak. Es most napközben höemelkedesem is van, ami szinten szokott lenni. Szoval meglatjuk.
Nagyon drukkolok, majd irj, hogy mi lett :)
7/9 A kérdező kommentje:
nekem most nem fáj a cicim. hőemelkedésem nekem is van, meg most elkezdett fájni a hasam... de még van 2 napom a mensiig. majd meglátjuk.. mindenképpen megirom mi lett a vége :)
2015. ápr. 22. 01:37
8/9 anonim válasza:
2es vagyok, nekem is a 11ik napon már volt egy pozitív tesztem, de nagyon halvány volt.
9/9 anonim válasza:
Nagyon szurkolok kerdezö! En ma vagyok a 8. napon... :) es ugyanaz, mint eddig, cicifajas, enyhe mindjart megjön erzes... nem igazan remenykedek mar... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!