4 napja kesik. Teszt tegnap reggel negativ lehet meg babo?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete faj nyilal szur a derekam es a hasam ebbol egy hetet gorcsolt ugy mint amikor mensizek..az utobbi egy het mar masmilye erzes..a.cicim egyaltalan nem faj.es nagyon puffadok.valaki hasonlo helyzet?2015. ápr. 21. 11:46
1/7 anonim válasza:
Szia
nekem 5 napja késik, de én fogamzásgátlót szedek. nekem a hasam szokott feszülni, s van mikor bekeményedik, és sokszor van hányingerem evés után
Sztem tesztelj vagy menyj orvoshoz. én ma voltam dokinál, de többet hozzá se megyek...
2/7 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem reggel az negativ lett. Igen nekemis vadul kemenyedik mar egesz kellemetlenul...a dokit meg korainal tartom hisz ha esetleg baba van ugysem latja meg meg 4 napos keses az meg ha nem is baba de belefer..csak kivancsi vagyok h a tapasztalatokra
2015. ápr. 21. 12:41
3/7 Diana901 válasza:
várj még egy hetet és tesztelj! Addiga már tuti kimutatja ha baba van :) de ha nem birod ki,akkor két naponta :)
4/7 A kérdező kommentje:
hat ezaz!!!😊 a turelem....
2015. ápr. 21. 13:32
5/7 Diana901 válasza:
Tudom...tudom... :) nehéz ez! Én lombik beültetés után 2naponta teszteltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!