Mi lehet ez? Több mint 14 napja késik, de 2 tesztem negatív. Nagyon fáj fejem a derekam és sűrűn van hányingerem. A mellem szinte kék az erektől és nőtt is.
Figyelt kérdés
Szerintetek babás vagyok? Járt már úgy valaki, h nem mutatta ki a teszt?2010. febr. 21. 11:09
1/3 anonim válasza:
én fiú vagyok és szerintem tuti terhes vagy. el kéne menni egy orvoshoz, az majd megmondja. ne várj túl sokáig ezzel. :( majd írj, hogy mivan.
2/3 anonim válasza:
Olvastam itt már olyat, hogy valakinek nem mutatta ki a teszt, de az nagyon ritka. Ki kell mutatnia a hcg-t a szervezetben. De az is lehet, hogy a tüneteket te produkálod avval, hogy annyira szeretnél babát, mert ilyet is hallottam már. Menj el orvoshoz, aztán az ultrahangból majd kiderül, ilyenkor már látni kéne vmit, ha van.
3/3 anonim válasza:
Nem minden esetben mutatja ki a teszt,már több helyre írtam válaszként,most is ezt tudom írni,munkatársaim körében vannak,akiknek 8-9-12 hetes terhességet nem mutatott ki a teszt.Ém személy szerint tesztellenes lettem,most én is hasonló cipőben járok.Több,mint 4 hetes késéssel,15 mm-es nyálkahártyával,2mm-es pzs.-szerű felritkulással,4 tesztem negatív.Csütörtökön már biztosat tudok mondani,de addig is,a tesztre nincs mit adni.Talán ritka,hogy nem mutatja ki,de van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!