Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Januar 1-jen voltam egyutt a baratommal vedekezes nelkul, de nem elvezett belem. Utána ra par napra vedekeztunk de kiszakadt az ovszer és későn vettük észre még az nap elmentunk az ugyeletre es bevettem az esemeny utani tablettat. Ez utan január végén rendes idoben megjott, februárban is február vegen szakitottunk baratommal de a balaeset utan csak gumival szeretkeztunk. Megjott marciusban is, viszont most mar 5 napja kesik terhessegre utalo jeleket nem igazan tapasztalok kiveve azt, hogy nagyon sokat eszem es a hasam nagyobb a szokottnal. Lehetek terhes vagy csak azesemeny utani kavart be?2015. ápr. 20. 19:25
1/4 anonim válasza:
99,9999% hogy nem lehetsz terhes, ahhoz már túl sokszor jött meg rendesen, és mindent úgy csináltál ahogy kellett :) viszont cserébe azt áruld el nekem, hogy hogy szakadt ki a gumi? velem még sose történt, és kicsit parázok...>< milyen gumi volt?
2/4 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet vagy irány a nődoki.
3/4 anonim válasza:
az esemény utáni rettentően össze tudja kavarni a hormonokat..
4/4 anonim válasza:
Orvos válasza neten hogy ha kétszer megjön a menzesz akkor nem vagy terhes.
Azért tesztelhetsz ha aggaszt de szerintem felesleges. Több ok miatt késhet pl stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!