Kinek sikerült úgy a baba h ovulációs teszt negatív napján volt együtt párjával? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nekem 16-án volt erős 2 csíkos a teszt..17-én este voltunk együtt. 1.Lehetett így esély babára?
2.Mennyi idő alatt jut fel a sperma?
3. Hány nap múlva tesztelhetek 10es erősségű one step teszttel?
Köszönöm szépen a véleményeket, tapasztalatokat :)
2015. ápr. 20. 12:22
11/19 A kérdező kommentje:
7 nap után ki mutatta a HCG teszt? 2 pozitív csíkod lett?
2015. ápr. 22. 21:38
12/19 anonim válasza:
Az úgy volt ,h április 8án voltunk együtt és 15én kellett volna megjönnie de nem jött meg és 19én csinaltam tesztet /fogantatás után 11nappal/ és az pozitív lett. Azóta még erősebb a két csík :)
13/19 A kérdező kommentje:
Ohh de jó :)
2015. ápr. 23. 08:19
14/19 anonim válasza:
Ez a 14. Napi tesztem fogantatás óta! ;)
16/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok :D
Már én is szeretnék ilyen szép csikokat látni
2015. ápr. 23. 13:54
17/19 anonim válasza:
Végül sikerült a baba?
Én ma vettem meg az ovu tesztet, ezért is kérdezem.
18/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sikerült,
Nagyobb az esély, ha pozitív ovu teszt előtt illetve az nap vagyunk együtt .. Úgy hogy ebben a hónapban meg próbáljuk így, csak nehéz a munka miatt így időzíteni :)
2015. máj. 11. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!