Szeretnék kisbabát és hogyan tudnám kiszámolni azt az időt amikor lehetséges ez? Mi az a görbe? Hogyan is kell azt elkészíteni?
Figyelt kérdés
Megvallom őszintén hogy, nekem van 2 gyermekem. Nagyon szeretnék egy harmadik babát. Az első gyermekem az egy hatalmas meglepetés volt. A meddőségi központban az átjárhatósági vizsgálat elötti ultrahangon derült ki. Óriási volt. A második babát én szerettem volna hogy, együtt nőhessenek fel. Úgy tudtam hogy,a vérzés első napjától számított 14-dik napon a legvalószínübb. Plussz-Minusz 3nap. De inkább a 14-dik nap. Most ezzel probálkozok mint ahogy, a második gyermekemnél tettem. Akkor bejött. Most meg hónapok alatt sem. A második gyermekem most 2 éves és ugy cicizik még de csak iszonyat kevés tej van. De van az a picuri. Lehet ettől nem jön össze a baba. Úgy gondoltam hogy, ettől még van peteérés hiszen megjön meg minden. Lehet ezek a peték másak? Minden hónapban próbálkozok azon idő tájt de még semmi. Előre is köszönöm hogy, ha valaki ki tud igazodni a bonyolultségomon és válaszol nekem.2010. febr. 21. 00:46
1/2 anonim válasza:
szia,
van aki szoptatás alatt is teherbe esik.. van aki nem.
ajánlom neked ezt az oldalt: www.babatervezok.otthona.net
az oldal tulajdonosa Leo, aki szakember ebben a témában. A fórumon kérdezhetsz is tőle. Ő fog tudni segíteni, jobban mint itt mi laikusok.
Ott megtalálsz mindent a görbevezetésről, peteérésről stb.. Elég hatékony oldal.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Mindenképpen meg fogom nézni. Szép estét kívánok.
2010. febr. 22. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!