Peteérést jelez vagy jósteszt?
Elsőként, megkérdezném, hogy ezek közül nevezhető-e pozinak bármelyik teszt? LH!! >
Másrészt, ciklus kb milliomodik napján vagyok, csak borzasztóan elkezdett feszülni a hasam, először azt hittem felfúvódtam, de mégis valahogy más volt, így teszteltem.
1.teszt fentről levelé: tegnap reggel, 2. tegnap du, 3 ma reggel.
Mivel erősödést is látok, felötlött bennem a gondolat, mi van, ha jósteszt, habár 3 napja totál nega volt a hcg.
Pont hétfőn mentem volna norcolutért, így hálás vagyok kedves barátaimnak, hogy mondták, lőjjek azért el egy ovutesztet. (nyák+páfrány a pg53-mon)
A fura, hogy elég magas, 36,75 a hőm. Alaphő: 36,3.
Szerintetek?
Mióta van magasan a hőd? Hány napja? Nekem volt úgy is peteérésem, hogy nem sikerült ugyanolyan erősségű csíkokat sem produkálnom az ovu teszten, de ettől függetlenül volt tüszőrepedés, úgyhogy én az alsó kettőt már pozinak venném.
Jóstesztnek általában reggel szokták használni, nem tudom, te mikor csináltad őket. Viszont, hogyha már olyan 10-12 napja fent van a hőd, lehet, hogy most jóstesztként működik, de nem mondom biztosra, nehogy beleéld magad.
Az se rossz hír mondjuk, ha peteérést jelzett, mert akkor szintén van remény, hogy pár hét múlva egy terhességi teszt is pozitív legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!