Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mekkora esélye...

Szerintetek mekkora esélye van annak, hogy a második terhességem is, , nehéz, , lesz?

Figyelt kérdés
az elsőnel szinte végig fekudni kellett.hamar nyiltam és nagyon kemenyedEtt a hasam.csak fekve volt jo.ha felkeltem hamar vérezgettem,keményedtem.végül aztán igy kihuZtam a 38dik hétig.most szeretnenk tesot, de félekhogy latom igy el majd a ,,nagyot,,sétÁk,játszás, főzés meg minden.ha az első ilyen volt, tuti ilyen lesz a masodik is ugye:((
2015. ápr. 19. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, minden terhesség más. Lehet hamar nyílni fogsz megint de lehet hogy nem.
2015. ápr. 19. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy nem valaszolok. Csak azert irok, mert szeretnem latni, ha erkeznek valaszok.

Engem 17 hetesen varrtak, mert megrovidult a mehnyakam 4 nap alatt 3 es fel centirol 2 centire rovidult, es a belso megszaj teljesen kinyilt.

6 hete fekszek. Hala Istennek verzes, kemenyedes nincs.

De majd szeretnenk kistesot, es akkor mar nem lehet fekudni egesz nap.

Bar sajnos, szerintem a helyzet nem jobb egy ujabb terhessegnel. Sot, talan rosszabb is, mert a mehszaj minden terhesseggel es szulessel csak tovabb gyengul.

23 hkm

2015. ápr. 19. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!