Lehetek terhes?
febr 22-én vettem be egy escapelle tablettát. utána mejött rendesen amikor kellett akkor ekezdtem a legelsőlevél fogamzásgátlómat. amikor elfogyott mind a 3 levél, akkor másnap megjött. csütrötökön fogyott el az utolsó szemem a 2.levélből de nem jött meg másnap és még a mai napig sem. pénteken kell majd újra elkezdenem de kicsit félek....
lehetek terhes? időközben csak 1x ment el bennem a barátom utána zuhanyoztam és pisiltem. de az az első levél után volt. azt mondták csak azt kell megvárni. sosem hagytam ki a gyógyszert mindig egy időben vettem be.
A gyógyszerszünet bármelyik napján megjöhet a megvonásos vérzésed, szóval még van időd, hogy megjöjjön, nem kell aggódni!
Sőt! Mivel igen rendes hormonadagokat kaptál mostanság, éppen az is előfordulhat, hogy nem is lesz vérzésed. És nem azért, mert terhes vagy! Hanem mert enyhén szólva kicsit megkavarodott a szervezeted működése. Vagy éppen nem megfelelő a gyógyszer. Nekem is volt anno olyan fog. gátló, amit szedtem 3-4 hónapig, minden rendben volt, aztán 2 hónapig nem volt vérzésem. De nem azért, mert terhes voltam, hanem mert nem volt megfelelő a gyógyszer. Írtak másikat és az mellett meg volt rendesen, időben vérzés.
Várj türelmesen, ha péntekig nem jön meg, akkor pedig keress fel egy orvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!