12/24 anonim válasza:
Az alsó képen az nem az a csík. :( nagyon vékonyka. Egyelőre negativ. De még nagyon korán van. Ha 4 nap van menzeszig és időben volt péd akkor ki se kell mutatnia még.
13/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy korai ezért nem értem, meg hogy miért vékony.
Igen élőben rózsaszínes. 😁 ma csinálok egy extra érzékenyt. Kiváncsi leszek 😁
2015. ápr. 18. 10:14
14/24 anonim válasza:
Majd muti a kepet! Drukkolok!!!
15/24 A kérdező kommentje:
Egyébként nem szétáztatva lett hanem a fiam megkaparintotta XD
2015. ápr. 18. 10:27
16/24 anonim válasza:
Ha van extra erzekeny teszted, akkor inkabb reggeli elsö pisiböl csinald, mensi elött az a biztosabb ;)
17/24 anonim válasza:
A másodikra én is azt mondanám, hogy van ott valami, de nem 100%. Inkább csinálj másik tesztet. Drukkolok :)
18/24 A kérdező kommentje:
Köszi lányok. Sajnos barátnőm hozta volna a tesztet de átverték amit csak Itthon vett észre és 10 es helyett 25öst kapott ami napközbeniből negatív lett de Mostmár keddig nem trsztelek majd elválik hogy mi lesz. Azért köszönöm a drukkot, majd írok hogy mi lett 😁
2015. ápr. 18. 19:36
19/24 anonim válasza:
Ha ott a baba, akkor ott is marad a következö tesztig! Ne aggodj, ne idegeskedj! (Tudom, könnyü mondani!) :) Nagyon drukkolok!!!!!
20/24 anonim válasza:
Ti láttok valamit??nekem olyan mintha a második csík halványan de ott lenne;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!