Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után is megfoganhat...

Peteérés után is megfoganhat a baba? Bizonytalan vagyok, mert március 18-án volt az utolsó menstruációm /30 napos a ciklusom/

Figyelt kérdés
április 8-án "döntöttünk" úgy a párommal hogy hajrá és csináljunk babát / eddig gumival védekeztük/ azt mondták mások, hogy elsőre úgy se fog összejönni. Most április 17. van és már 2 napja késik a mens. Azt még hozzá kell tenni, hogy sok citromos vizet ittam mostanság és az is eltolja a menstruációt. Csináltam tesztet de negatív lett. Nagyon rossz ez a bizonytalanság.

#peteérés #fogantatás #első próbálkozásra
2015. ápr. 17. 21:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Dokihoz az utolsó mensi 1. napjától számított 7. hét környékén érdemes elmenni, de az 5-6. héten már sokszor látszik a peteszák, 7-8. hétre viszont már van szívhang is.
2015. ápr. 21. 11:38
 22/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Ma megyek a háziorvosomhoz ,hogy küldjön el vérvételre és ha ott is minden rendben lesz akkor 4.-5. hetesen elmegyek a nőgyógyászomhoz! ;) majd megírom,h mi volt!

Szép napot!

2015. ápr. 22. 06:41
 23/29 A kérdező kommentje:

Holnap megyek a nőgyógyászhoz és megvizsgál ,h minden rendben van e velünk :)

Szerdán leszek 5 hetes kismama,az szerintetek normális,h semmi rosszullét,fáradság és undorom sincs...a mellem már feszül és fáj de semmi más panasz...

2015. ápr. 27. 13:58
 24/29 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális, nagyon sok várandós nőnek semmi panasza nincs. Egyébként mega tünetek legkorábban a 6-8. hét között szoktak kezdődni, úgyhgy még nem biztos, hogy megúsztad:D
2015. ápr. 27. 15:01
 25/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok!! :)

Most jöttem a dokitól és aztmondta minden a legnagyobb rendben van! :)

4hetes 5 napos vagyok és 5mm a petezsák :)

Május 26-án megyek vissza addigra szívhang is lesz :)

2015. ápr. 28. 14:15
 26/29 anonim ***** válasza:
Szuper :))
2015. ápr. 28. 16:38
 27/29 A kérdező kommentje:

Ma voltam dokinál és ez az eredmény :)

[link]

2015. máj. 12. 20:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Az már bizony remek hír. Gratulálok! :)
2015. máj. 12. 21:02
 29/29 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon boldogok vagyunk és vigyázok a babára!! :)
2015. máj. 12. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!