Ciklus 19. napjan mit jelent a barnazgatas?
Figyelt kérdés
szoval egy kisebb mennyisegu foltban barna folt jelent meg !2015. ápr. 17. 18:12
2/7 A kérdező kommentje:
rendszertelen . tavaj november decemberben 37 napos volt . utanna januarba 35 . es 34 . es most utoljara marcius 30 an jott meg , 29 napos volt ... es aprilis vegen kell legyek ujra ....
2015. ápr. 17. 18:56
3/7 anonim válasza:
Akkor lehet peteérés. Vagy hormonális probléma. Beagyazodashoz tul korai lenne még egy 28 napos ciklus esetén is.
5/7 A kérdező kommentje:
29 napos ciklussal kiszamoltam a naptarral es amikor volt barnazgatasom akkorra jelolte be a beagyazodast :) es 28 -an kellene megjonnie es ugyanaz a datum is pont megfelelt .....
2015. ápr. 21. 21:50
6/7 anonim válasza:
Engem sajnos már sokszor megzavart ez a barnázgatás. Most is a 25.dik napon kezdtem el barnázni, 3 napig tartott, hétfőn kellett volna megjöjjön.
Mi régóta próbálkozunk a babával, sikertelenül. :(
És Ti?
7/7 A kérdező kommentje:
mi januartol probalkozunk :D
2015. ápr. 23. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!