Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle terhességi teszt...

Facelle terhességi teszt lehet hamis pozitív?

Figyelt kérdés
Három nap késés után halvány, de széles és érvényességi időn belül egyértelmű pozitív lett két tesztem. Kizárólag azért mentem orvoshoz, mert eddig csak úgy maradt meg terhességem, ha azonnal kaptam Utrogestant, most sem akartam késlekedni vele. Nem tapintott terhességet, csak kicsit puhább a méhem, UH-n sem látott semmit, a méhnyálkahártya 16 mm vastag. Azt mondta, hogy vagy nagyon kicsi terhesség, vagy hormonzavar miatt késik a vérzésem. Ebben a hónapban kétszer éreztem peteérést, a második április 4. körül lehetett. Ha akkor fogant volna a baba, akkor ezek az eredmények és a halvány tesztek normálisak?
2015. ápr. 17. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem se tesztelj! ha már volt pozi teszted és nem jön meg akkor az nagyon jó!! Nekem is a 2. tesztem halványabb lett,de azóta nem is jött kb 2 hét múlva megyek dokihoz.

Szurkolok, ne izgulj :)

egyik korábbi:)

2015. ápr. 20. 16:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Annak az égvilágon semmi jelentősége, hogy halvány, vagy erős a csík. Ott van, az számít. Ez egyébként a használati útmutatóban le is van írva. Felesleges több tesztet csináltatnod, ez olyan egyértelmű, hogy nagyon!
2015. ápr. 20. 17:19
 13/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a biztatást...:) Tudom sajnos, hogy a tesztek önmagukban nem sokat árulnak el, volt már olyan nekem, hogy a missed ab. műtét reggelén még olyan erős volt a tesztem, hogy szinte leugrott a csík.... közben már halott volt a kis embrió:(:( Nagyon lassan ürül a szervezetből a hCG, amikor már elég magas a szintje, de azt gondoltam, hogy az elején, amikor még kétnaponta duplázódva is összességében nem olyan sok, a gyengülő csík rossz jel (míg az erősödő megnyugtatna, és persze lehet, hogy az sem jelentene semmit). Szedek Utrot egyébként, ezért az, hogy nem jön meg, emiatt is lehet.

DE ár nap múlva már okosabb leszek, remélem:)

2015. ápr. 21. 00:29
 14/14 anonim ***** válasza:
nincs fals pozitív. Németországban ezt mondják.
2015. ápr. 21. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!