Lehet, hogy terhes vagyok?
Sziasztok!
Eléggé kétségbe vagyok esve, 1 hete késik már 3 tesztet csináltam az egyiket tegnap reggel a másikat hétfő délután a másikat kedd délután, mind negatív.....a hasam azóta fáj mióta meg kellett volna jönnie, nyomásérzés szúrás a bal és a jobb petefészkemnél, három napja a bal mellbimbóm nagyobb lett egyre pirosabb és érzékenyebb már tünetem nincs. Eddig pontosak voltak a ciklusaim. Hétfőn megyek dokihoz! Nagyon köszönöm a segítséget!!!
Lehet reggel kellene első vizeletből csinálj egy tesztet. Ezek a tünetek akár babát is jelenthetnek. Lehet, hogy még túl korai a terhesség és túl erős teszttel csináltad. Ha 50-es vagy 100-as erősségű, az első napokban nem fogja kimutatni. Próbálj 10-es erősségűt venni és azzal reggel próbálkozni.
Sok szerencsét kívánok! :)
Nekünk sajna 11 hónapja nem akar jönni a baba :(
Köszönöm a választ!
Még nem próbáltam ilyen erősségű tesztet de lehet, hogy holnap reggel csinálok egyet. Hétfőn mindenképpen doki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!