Lehetséges az, hogy miután 10 napja együtt voltam a férjemmel, egy pici nagyon halvány csíkot lássak az 5 perce csinált terhességi teszten? Vagy csak a szemem játszik?
Figyelt kérdés
Csak 10 napja voltam a férjemmel,sem előtte sem utána!400ft-os x-epil teszt volt2015. ápr. 13. 14:38
11/20 anonim válasza:
Nekem a 11ik napon lett egy nagyon halvány csíkom,2naponta teszteltem,szépen erősödött.
12/20 A kérdező kommentje:
Ez a csík nekem is 1 fokkal erősebb,mint a hétfői.A hétfőit nagyítóval kellett keresni,ez viszont nagyitó nèlkül is látszik.
2015. ápr. 15. 15:00
13/20 A kérdező kommentje:
Te azóta megszültél már? Kisfiad vagy kislànyod lett?
2015. ápr. 15. 15:02
14/20 anonim válasza:
Lehet hogy ikrek, azert mutatja ki ilyen koran a teszt, mert magasabb a hcg mint normal terhessegnel.
16/20 A kérdező kommentje:
Igen !Köszi :) Leírom gyorsan a történetemet:A volt férjemmel 10 èvig voltam együtt.Babàt szerettünk volna,de nem sikerült.Ő is és én is szàmtalan vizsgàlaton àtmentünk.Mindent rendben talàltak,mégsem voltam a 10 év alatt egyszer sem terhes!Most egy új férjem van akivel 1 éve vagyunk együtt.Ezelőtt 13 nappal döntöttük el,hogy jöhet a baba.12 nappal ezelőtt pedig együtt voltunk.Ezek szerint 1 nap alatt sikerült :)) A volt férjemnek is van azóta másik felesége aki 5 hónapos terhes.
2015. ápr. 15. 19:13
17/20 anonim válasza:
11es vagyok, amikor mi eldöntöttük,hogy babát szeretnénk egy hónapban csak egyszer tudtunk együtt lenni ezért vagyok biztos az időpontban. Kislányom született!
18/20 anonim válasza:
Érdekes és szuper történetek!
Boldog babavárást és könnyű, gyors szülést kívánok! Legyetek boldogok! :)
19/20 anonim válasza:
Nekem is 11 nap után lett egy halvány csíkom, egy hét múlva csináltam másik tesztet, de halványabb volt, egy hétre rá megjött :( nekem is x-epil volt!
20/20 anonim válasza:
nekem a 9. napon lett halvány poz most :) rmeélem erősödik, eddig alig kivehető szem tornáztató volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!