Őszintén, miért terjesztitek, hogy előváladéktól teherbe lehet esni?
Figyelj, te már sztem bebizonyítottad kellőképpen, h fogalmad sincs a dolgokról, az emberi test működéséről. A szex nemcsak annyi, h tudom, mit hová kell bedugni. Ezért szoktam én szexelő tiniknek javasolni, h ne a haveroktól informálódjanak a témában, mert abból ez lesz. Terjed a butaság. kérdezzenek egy tájékozott felnőttet.
Honnan veszed, h csak akkor vannak benne spermiumok, ha már elélvezett a pasi? Kérem én is a cikket, szeretném látni, honnan szeded ezt a sok butaságot. Meg mi az, h a pisi kimossa? És ha nem pisil utána, mert nem kell neki? :D
Az esélylatolgatásban a kérdezőnek adok igazat magamból kiindulva. De én csak 1 személy vagyok. 10 év megszakításos védekezés mellett, akkor lett babánk, mikor nem volt megszakítás, akkor is 5 hónap kellett hozzá.
Én úgy sejtem, hogy a kérdező arra gondolt, hogy a húgycsőben lévő (pl. előző aktusban történt elélvezéskor ott maradt) spermiumot ha elmegy a pasi wc-re a következő aktus előtt, akkor az kiürül a vizelettel.... DE ez már a következő!
Az első aktusnál jön az előváladék, nem szabályozott módon, és bekerül a nő hüvelyébe, ami tartalmazhat spermát is....
Remélem kedves kérdező, már oszlik a köd! ;)
Nem vagy valami tájékozott a szexualitás terén. Itt sokan írják, hogy nem jól gondolod, hinni kéne nekik.
A barátnőm így lett terhes, most van egy 1,5 éves kislánya.
Lehet, hogy ti így "védekeztek", bár ez nem védekezés, és lehet eddig nem volt gáz, de én ajánlanám a gumit (nemcsak terhesség ellen, nemi betegségek ellen is!!), vagy vállald be, ha esetlegesen terhes leszel. De akkor ne sírj itt a gyakorin, hogy terhes vagy, és mit csinálj, hogyan mondd el.
Szerintem keress fel egy nőgyógyászt, ha ennyire foglalkoztat ez a kérdés, majd ő megmondja, hogy is van ez.
De még mindig azt tudom mondani: nagyon nagyon rosszul gondolod a dolgot.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!