Mikor már az utolsó nap volt meg a párom egy picit bellém élveett, aztán reggel beleültem meleg vízbe és rá fél órára folyékony, fehéres valami jött ki. Ez mi volt?
Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 15:39
1/5 anonim válasza:
a fiud spermája volt ami kifolyt belőled...:S
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!Nagyon megnyugtattál,de ugye ilyenkor amúgy is nagyon kicsi az esélye,hogy teherbe essek?
2008. aug. 27. 15:54
3/5 anonim válasza:
ha belédmegy akkor nem pici az esélye hogy teherbe essél. Bár rendszerint a peteéréskor szoktak a nők teherbe esni, ami kb a 2 menses közti középidőben van, de bármikor lehet peteérés.
ha nem szeretnél teherbe esni, akkor most rögtön irány egy orvos, és ha benne vagy még a 72 órában akkor tud neked adni esemény utáni tablettát.
4/5 anonim válasza:
Igen, ami kijött az a sperma volt! Mivel utána melegfürdőztél, meg amúgy is a ciklusod vége felé volt, kicsi az esélyed a terhességre, de nem 0!!!!! Peteérésed lehet középidőn kívül is, pont mensi előtti napon is! Nem nagyon akarok papolni, de azért jó lenne, ha nem a meleg vizes fürdővel védekeznétek csak, elég bizonytalan módszer!!!!
5/5 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni, de Én a ciklusom 28. napján lettem terhes, de Én tervezetten, csak nem könnyen jött össze. Azért ne aggódj, mert Én inkább a kivételek közé tartozom valószínűleg, de azért az Én példám is szépen mutatja, hogy csak azért, mert menzi előtt jársz éppen pár nappal, nem jelenti azt, hogy nem eshetsz teherbe. Mivel úgy tűnik, nem tervezel éppen babát, remélem megúszod, és nem vagy terhes, de legközelebb azért védekezz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!