Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek es terhesseg v....

Szerintetek es terhesseg v. mi lehet?

Figyelt kérdés
Mensikor jelez a derekfajasom es haspuffadas is van es masnap megjon. Most nem volt derekfajas es semmi jel, es ez a mensim mar elmult. Most arra lettem figyelmes, h. a hasam eszrevehetoen nagyobb mint szokott. Erre par napja lettem figyelmes, es a sportnadragomat amikor felveszem, azon is latom h. szorosabb a derekanal. De a mensi mindig megvolt eddig, igaz az utolso mensinel hasfajasokkal. Mi lehet, mitol nagyobb a hasam? Nemhiszem h. csak bekepzelem az egeszet, mert babat akarunk.
2015. ápr. 11. 15:34
 1/1 anonim ***** válasza:
A has növekedése nem ilyen gyors. Vagy hónapok óta menstruálsz és terhes vagy, ami extrém ritka, vagy tényleg csak beképzeled. Akármelyik is, egy pár száz forintos teszt egyértelműen meg fogja mutatni neked az igazságot. De én nem hiszem, hogy baba lenne.
2015. ápr. 11. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!