11/24 anonim válasza:
Na csak sikerült elküldeni..ott a csík.de ha már késik erősebbnek kellene lennie.drukkolok.lehet csak később fogant.ha nincs baba nincs ilyen csík sem.
3 gyerkőc anyuja
12/24 anonim válasza:
tuti kesöbb fogant!!! :) jaj, de drukkolok!!!!!
13/24 A kérdező kommentje:
Szóval később fogant görbe szerint mert ciklusom 40 napján tartok.A hétfői első vizeletből csinált másfajta teszt is pozi halványan.
2015. ápr. 9. 12:15
14/24 anonim válasza:
És a görbe szerint hanyadik napon volt pé-d?
16/24 anonim válasza:
Én nem látok rajta semmit. :( Ismerős a görbéd, máshol "beszéltünk" mi már.
17/24 anonim válasza:
én se látok rajta,szerintem egy pár nap múlva csinálj majd még egyet
18/24 A kérdező kommentje:
Az lesz.Szombaton megyek a városba veszek 2 db x-epilt és majd meglátjuk mi lesz.
2015. ápr. 9. 12:57
19/24 anonim válasza:
Görbe és nyák alapján tényleg ott lehetett az ovuláció, ahova a program húzta. A hőd még mindig fent van a 17. dpo-n, ez utalhat babára. Tesztet én nagyon halvány pozitívnak látom. Pár nap múlva, ha nem jön meg, ismételj! És ne izgulj, másnak is volt már ilyen nagyon halvány az elmaradt után is :) Nem azt mondom, hogy tuti van baba, de nagy esélyt adnék rá.
20/24 anonim válasza:
Nem ide tartozik, de nagyon sokáig vérzel, ezt egy orvosnak látnia kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!