Mitol lehet ez?

Figyelt kérdés
Minden szeretkezesvedekezes nelkulvan mert babat szeretnenk. Most nemtudom miert, de 3. hetre mar megvan a mensi, ami nem tul eros verzes. De sosem volt meg hogy apro kis veredarabkak vannak. Mitol lehet?

2015. ápr. 8. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz!!!
2015. ápr. 8. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen,volt olyan is,hogy egy tenyérnyi alvadt vér jött ki, hanyatt-homlok rohantam dokihoz,aki csak annyit mondott,hogy nincs semmi gond, csak tisztítja magát a szervezetem. Általában bizonyos időközönként a szervezet elkezdi magát kitisztítani és erősebb a vérzés vagy hosszabb ideig tart vagy esetleg ilyen darabok jönnek ki. De igaza van az elsőnek,inkább menj el orvoshoz,mert ez lehet vetélés is. Nagyon sok nő nem veszi észre,hogy terhes volt,mert nagyon korán elhalt az embrió és kiürül a menstruációval. De jobb ha lát egy doki.
2015. ápr. 9. 15:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom mindket valaszt. Orvosnal nem voltam, de ma a 2. napon delutan olyan surun fajt alul a hasam alja. De talan meg mindig mintha elojonneneka kis fajasok. Erzem meg mindig. Mitol lehet ez afajas,mert sosem szokott lenni. Ilyenkor mensikor mar nincs beagyazodas sem.
2015. ápr. 9. 19:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Delutan voltak erosebbeka fajasok, ami a verzessel egyidoben volt. Most a fajas mar nem olyan eros.
2015. ápr. 9. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
2-es vagyok,lehetséges,hogy a menstruáció miatt van,de járhat ilyen fájdalommal a vetélés is. Mindenképpen nézesd meg magad,mert ha baba volt és nem ürül ki rendesen,hullamérgezést kapsz és az az életedbe kerül. Nem ijesztgetés,ez így van sajnos. :S
2015. ápr. 9. 20:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Megint 2-es,mondjuk általában ha már a 6. hét környékén vetélnek el,akkor ha kiürül,a petezsák is kijön. Az ilyen szürkés színű,szövetszerű anyag. Nem tudom pontosan körül írni neked. De ha az nem jön ki,akkor gond van.
2015. ápr. 9. 20:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszodat. De a mult honapban rendesen megvolt a verzes, csak most egy hettel hamarabb jott meg, vagy mitol lehet igy korabban meg? De tenyleg, ezek az erosebb fajasok soha nem voltak meg.
2015. ápr. 9. 20:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Es a korai vetelesnel milyen nagysagu verdarabkak jonnek ki? Mert nekem nagyon picikek voltak.
2015. ápr. 9. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit! :) Szerintem változó,hogy mekkora darabok jönnek ki. Nekem az elsőnél csak pici kis darabok voltak, a másodiknál már petezsák is volt és az is kijött,de elmentem dokihoz,hogy rendben van-e minden. Hamarabb meg bármitől megjöhet,ahogy késhet is,ki is maradhat. Nekem az utóbbi 2 évben már nagyon rendszertelen volt,nem sokkal azután,hogy abbahagytam a fogamzásgátlót. 33 napos ciklusaim voltak, volt,hogy megjött 2 napra aztán elmúlt,következő héten megint megjött 2 napra,megint elmúlt.
2015. ápr. 9. 21:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat.
2015. ápr. 10. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!