Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi tesztet csak...

Terhességi tesztet csak reggel lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Szoval csak a reggeli vizelet alkalmas a tesztelesre? Nem tudok reggelig varni, nagyon izgulok :) remelem + lesz :)))) evek ota probalkozunk, most viszont egesz nap olyan fura, alig erezheto mozgast ereztem a hasamban.
2015. ápr. 8. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Az attol is fugg miota késik a menstruációd. Reggel a legérdekesebb én azt mondanám, de a mai tesztek akar mar 3 napos terhességet is kimutatnak. Vegyél esetleg két tesztet, az egyiket csináld meg most a másikat pedig reggel. Sok sikert kivanok! :)
2015. ápr. 8. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Két gyerekem van, de egyiknél se reggel csináltam terhességi tesztet, mégis pozitív lett.
 3/10 anonim ***** válasza:
*legérdemesebb
 4/10 anonim ***** válasza:
En is este teszteltem, pozit... szerintem a pozitiv az reggel este az marad :)
2015. ápr. 8. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:

A reggeli tesztelésnek akkor van jelentősége, ha még nagyon korai a terhesség, mondjuk a menstruáció várható időpontja körül tesztelsz, mert a reggeli vizelet koncentráltabb, abból jobb eséllyel mutatja ki a teszt a HCG hormont.

A beágyazódás után a HCG mennyisége jó ideig naponta kb. duplázódik, így később semmi jelentősége, hogy mikor tesztel az ember.

Szurkolok neked, írd majd meg az eredményt, ha van kedved! :-)

2015. ápr. 8. 17:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Sajnos negativ :(((

Nah, mindegy, majd legkozelebb... Csak olyan furi volt, mert sose ereztem meg ilyen "mozgolodast" az alhasamban.

2015. ápr. 8. 17:48
 7/10 anonim válasza:
már vannak olyan tesztek melyek délután is el végezhetö. Rá is van irva a dobozra hogy '' A nap bármely idöpontjában el végezhetö''
2015. ápr. 8. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:

a menstruáció késésének 1. napján lehet már tesztelni a jobb fajta tesztekkel. de ekkor még érdemes igen, reggel tesztelni.

amikor már sokadik napja késik, akkor lehet bármikor, de az első pár napban ilyenkor még alacsony a HCG

nem vagyok orvos, de tanultam bioszt. a mozgolódást a hasban még ilyen hamar biztos nem éreznéd!

ha évek óta próbálkoztok és nem jön össze, akkor érdemes lenne kivizsgáltatni magatokat, hátha kiderül miért nem jött még össze.

sok sikert!

2015. ápr. 8. 18:30
 9/10 A kérdező kommentje:
#8, neked bioszon tanították a terhességi teszt használatát? :D nem hiszem... Alapvetően a legtöbb tesztet reggeli használatra gyártják. Nekem is ilyen van otthon, az olcsóbb fajta, mert folyton tesztelek és anyagilag nem bírnám az 1000-1500 ft-os teszteket állni. A mentruációs ciklusomra nem tudok hagyatkozni, mert PCOS-os vagyok és hol jön a mikulás, hol nem. Reggel szoktam tesztelni, de tegnap olyan fura dolgok voltak (hányinger/mocorgás), hogy teljesen elbíztam magam és nem akartam reggelig várni. Mivel vaklárma volt, ezért gondolom, bélmozgás volt, amit éreztem.
2015. ápr. 9. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A 8. Válaszoló a mozgolódás kapcsán hozta fel a bioszorat nem pedig a terhességi teszt használatát illetően. Szövegértés jeles. :) Bocsi de ezt le akartam irni mert ugy lerohantad szegényt jogtalanul.
2015. ápr. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!