Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom mar mit higgyek....

Nem tudom mar mit higgyek. Lehet megis baba?

Figyelt kérdés
Januarban es februarban a fogamzasgatlo abbahagyasa miatt kimaradt a menstruaciom. Ekozben nem vedekeztunk baratommal sehogy. Marcius 25-en megjott.. de nem olyan volt mint maskor, mert utana 6napig picit barnaztam. Valamint elotte 12-en az ovumat is jobban ereztem, mint maskor.. ezt viszont betudtam a gyogyszernek. Ma csunaltam egy ROMED tesztet reggel elso vizeletbol. Negativ lett. Viszont szedulok gyakran, hanyingerem van es szurkal a hasamba.. arrol nem is beszelve h megint barnazok.. 10es erzekenysegu tesztet akartam csinalni de nem tudtam sehol azt venni igy maradt. 25os.. most pedig a tunetek alapjan megijedtem h megis baba van a hatterben es nehogy valami baj legyen vele :( nem terveztunk babat, nem beszelem be magamnak! Viszont ha besikerult akkor mindenkeppen megtartanank es nem szeretnem, hogy baja legyen. Dokihoz meg nem tudok elmenni.. kerlek segitsetek, hogy mi lehet, ha valaki volt mar hasonlo helyzetben!!
2015. ápr. 7. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem PCOS volt. A hátterében meghúzódó inzulinrezisztencia okozta a hányingert, szédülést, a ciszták pedig a szurkálást. Nem hagynám ki az orvost a helyedben!

www.pcos.hu

2015. ápr. 7. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt es amint tudok elmegyek orvoshoz! De bizom benne,hogy nem az mert a mellem is szurkal meg tobbet jarok pisilni is joval, pedig nem iszok sokat. Hiztam is, bar ez lehet a husveti eszegetesek miatt is..
2015. ápr. 7. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
11%

Ha nem akartok gyereket, akkor védekezni kellene...

Menj el orvoshoz, ennél többet itt nem fog tudni mondani senki.

2015. ápr. 7. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem nem akarunk, hanem nem terveztunk! A ketto kozott eleg nagy a kulonbseg! :) egyebken meg nagyon orulnenk a babanak! :) es csak velemenyekre lennek kivancsi amig nem tudok elmenni dokihoz. Es mindossze amiatt aggodok, hogy ha baba van, akkor nehogy valami baj legyen vele.
2015. ápr. 7. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!