Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után lehet azt...

Mennyi idő után lehet azt gondolni hogy terhes?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy mennyi az a bizonyos késési időszak amikor már lehet azt mondani hogy lehet hogy terhes? 6napja nemjött meg barátnőmnek nem élveztem bele soha előváladék az volt persze de az se mindig mert letöröltem róla teszt az lesz de majd csak kedden tudunk mert hétvége plusz hétfőn húsvét úgyhogy már csak a kedd maradt de már az ideg szét eszi a barátnőmeg engem is idegesít de egyéve szexelünk így hogy kiveszem belőle és eddig még nem esett teherbe nemtudom "egyszer lesz az ami sose volt" most jött el? értelmeseket pls....

2015. ápr. 4. 15:28
 1/8 anonim válasza:
ha már megszülte a gyereket akkor terhes volt igen
2015. ápr. 4. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a barátnődnek nem szokott sose késni, akkor elképzelhető, hogy terhes. Elvileg az előváladék is tartalmazhat himivarsejtet.
2015. ápr. 4. 15:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát késett már neki de csak egszer és akkor elsején nemjött meg neki hónapvége fele kellene neki megjönni de már Április 4. és még nemjött meg neki
2015. ápr. 4. 15:35
 4/8 A kérdező kommentje:
elsején jött meg neki*
2015. ápr. 4. 15:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézzük csak, megszakítással közösültök, ami nem védekezés, csak egy közösülési forma, a terhesség esélye bár kisebb, mintha beleélvezés történne, de jóval nagyobb, mintha normálisan védekezne valaki gumival, vagy gyógyszerrel. A megszakításos közösülés pontosan olyan, mint az orosz rulett.

És az, hogy valaki hónapokig nem lesz így terhes, az nem azt jelenti, hogy nem lehet így terhes. Gondolj csak bele kérdező, hogy hányan próbálkoznak direkt, hogy legyen babájuk, hónapokig úgy vannak együtt, hogy egyáltalán nem védekeznek, pedig beleélvezés történik és mégis csak hónapok után esnek teherbe. Akkor te tényleg vagy olyan naiv, hogy azt hiszed, hogy így nem lehet terhes?!

Dehogynem! Nagyon is! Csak kisebb eséllyel, mintha nem vennéd ki élvezés előtt!

Kedden már nyugodtan csináljon tesztet, ha nem jön meg neki, ha már 6 napja késik, akkor már nagyjából biztosra is lehet venni a teszt eredményét, de így, hogy még eltelik pár nap, így meg már főleg.

De ha terhes lesz, akkor utána ne sírjatok! Legyetek boldogok, amiért a felelőtlenségetek miatt vagy abortusza lesz a barátnődnek vagy szülők lesztek!

2015. ápr. 4. 15:41
 6/8 anonim válasza:
Azt mondod 6 napja nem jött meg. Előtte lévő 2 hétbe hányszor és mikor közösültetek? Egy tesztet már lehetett volna venni, és talán már megbízható eredményt is adhatott volna. Nem kéne itt parázni. A mensi előtti 1 héten már kicsi az esélye a teherbe esésnek ha nem benne mész el. Még most sem késő. Még ma kapsz tesztet. A nyugalomért irány tesztet venni!
2015. ápr. 4. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Simán tudsz ma még tesztet venni, TESCO-ban is szokott lenni, és azok 10-ig nyitva vannak. De ügyeletes gyógyszertárban is tuti, hogy adnak.
2015. ápr. 4. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Sikerült elmenni beszerezni egy tesztet? Kíváncsi vagyok...
2015. ápr. 5. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!