MA vettem egy tesztet. Mikor érdemes megcsinálni? Reggel vagy a nap bármely szakaszában.
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 16:53
1/13 anonim válasza:
ez attól is függ, hogy mióta késik.
de a legjobb hiába van ráírva, hogy bármikor a reggeli első vizelet a legsűrűbb, legkoncentráltabb!
sok szerencsét
2/13 A kérdező kommentje:
1hete késik. de igazából nem szedek 2hónapja gyógyszert. az is baj lehet??
2010. febr. 18. 17:03
3/13 anonim válasza:
Szia!Én 1 hét késés után teszteltem Lilly-vel délután és rendesen látszott a két csík!Ha nme csak 1 napot késik hanem már vagy 1 hetet akkor most is megcsinálhatod!21 hetes kismama
4/13 anonim válasza:
Ha már egy hete késik akkor csináld meg!szerintem!
5/13 anonim válasza:
Egy hetes késésnél nekem már majd leugrott a második csík a tesztről, annyira erős volt. Ráadásul délután.
6/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok. megcsináltam a tesztet,és az egyik csík erősen látszik a második elég halvány. szerintetek csináljak még egyet??
2010. febr. 18. 17:29
7/13 anonim válasza:
Reggel csinálj egy másikat! :D
De ez +++++ !! :)
Gratulálok!
8/13 anonim válasza:
Gratulálok,ez bizony baba lesz!:)
9/13 A kérdező kommentje:
a biztonság kedvéért csinálok még 1et :)
2010. febr. 18. 19:09
10/13 anonim válasza:
szia a halvány csík is csík gratula
ha bizonyságképp akarsz mégegyet, azt reggel tedd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!