Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Poz teszt. Barnas folyás, mi...

Poz teszt. Barnas folyás, mi lehet?

Figyelt kérdés
Pénteken kellett volna meg jönnie, szombaton először barnás majd rózsaszín folyásom volt,vasárnap teszteltem negatív volt. Hétfőn ismét volt folyásom piros. Azóta semmi ma csináltam tesztet pozitív. Görcsölök ugyan úgy mint mikor várom hogy megjojjjon sőt ugyanúgy mint szokott előtte egy héttel elkezdett görcsölni jöttek a pattanások stb...
2015. ápr. 1. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
Azért nagyon felelőségteljes lehetsz, hogy nem a kórházba szaladsz hanem itt kérdezgetsz
2015. ápr. 1. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Terhesen a vérezgetés nem jó, úgyhogy keress fel egy orvost, hogy adjon valami gyógyszert, ami segít megtartani a babát.

Barátnőm amúgy hasonlóképp volt, sokszor barnázott, még hetekkel később is. Kapott rá gyógyszert, és így nem lett baj. Már 3 éves a lánya.

A görcsölés természetes sokszor, bár én nem véreztem, de ugyanúgy görcsöltem mint mensikor szoktam, pattanásaim is lettek (és sajnos még több lett terhesen), de ez nem gáz, ettől még lehet egészséges a terhességed. Csak a vérzés nem jó! Úgyhogy irány a doki!

2015. ápr. 1. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem meg nem kell ezzel rögtön kórházba rohanni.Sok nő ilyen idős terhesen elvetélés nem is tudja,hogy terhes volt.

Nekem mind 2 terhességem így kezdődött.Azt mondta ilyenkor az orvosom,hogy várjak még 2 hetet,majd menjek ultrahangra,hogy legyen szivhang,mert ugye ilyenkor még nincs.

Az első terhességemnél kellett duphastont szedni 12 hétig,mert volt többször barna folyasom hormon zavar miatt,de a 2.terhességemnél csak ilyenkor volt,mint neked.

Szerintem várj 1 vagy 2 hetet,addig szedhetsz elevitet és folsavat.Sok sikert! :-)

2015. ápr. 1. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha most nincs semmi akkor már mindegy. Viszont ha akár egy cseppet is tapasztalsz akkor Menj dokihoz vele.
2015. ápr. 1. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedvessek vagytok de ez még nekünk nem tervezett... :(
2015. ápr. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!