Poz teszt. Barnas folyás, mi lehet?
Terhesen a vérezgetés nem jó, úgyhogy keress fel egy orvost, hogy adjon valami gyógyszert, ami segít megtartani a babát.
Barátnőm amúgy hasonlóképp volt, sokszor barnázott, még hetekkel később is. Kapott rá gyógyszert, és így nem lett baj. Már 3 éves a lánya.
A görcsölés természetes sokszor, bár én nem véreztem, de ugyanúgy görcsöltem mint mensikor szoktam, pattanásaim is lettek (és sajnos még több lett terhesen), de ez nem gáz, ettől még lehet egészséges a terhességed. Csak a vérzés nem jó! Úgyhogy irány a doki!
Szerintem meg nem kell ezzel rögtön kórházba rohanni.Sok nő ilyen idős terhesen elvetélés nem is tudja,hogy terhes volt.
Nekem mind 2 terhességem így kezdődött.Azt mondta ilyenkor az orvosom,hogy várjak még 2 hetet,majd menjek ultrahangra,hogy legyen szivhang,mert ugye ilyenkor még nincs.
Az első terhességemnél kellett duphastont szedni 12 hétig,mert volt többször barna folyasom hormon zavar miatt,de a 2.terhességemnél csak ilyenkor volt,mint neked.
Szerintem várj 1 vagy 2 hetet,addig szedhetsz elevitet és folsavat.Sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!