Aggodnom kell? Mi történik?
Figyelt kérdés
Megprobálom rövidre fogni...az egyébként rendszeres vérzésem most 5nappal hamarabb jött,de annyira kevés hogy nincs szükségem tamponra sem,tisztasági betét bőven elég.Peteérésem március 20-23 között volt ez biztos mert a melleim fájtak és nagyon meg voltak duzzadva.Ma délben csináltam egy tesztet,amin ha akarom látok második csíkot,de inkább száradási csik lehet,szoval negativ.Hormon probléma okozza?Jövőhét csütörtökön megyek vérvételre.Bosszant a helyzet mert nem értem mi folyik itt,mi állhat a háttérben.2015. ápr. 1. 15:25
1/6 anonim válasza:
Terhességi teszt negativ ha Ennyire elhamarkodva csinálod. 10 napja volt pé, nem kell még kimutatnia. Ha Ennyire minimális akkor lehet beagyazodasi vérzés, ez attol fugg hogy miota tart. Nyilvan nem szabad napokig tartania.
2/6 A kérdező kommentje:
Hétfőn délután vettem észre hogy vérezni kezdtem.Aznap éjjel semmi nem volt,kedden nappal minimális,éjjel szintén semmi és ma is csak alig-alig van valami.Azt hiszem ha beágyazodás miatt lenne akkor az véget ért volna mára....
2015. ápr. 1. 15:32
3/6 anonim válasza:
Igen sztem is. De ha nincs pozitiv teszted akkor orvoshoz sincs nagyon értelme menni. Hát esetleg tesztelgess pár Naponta és ha nem mulik el a vérzés mikozben van egy pozi teszted akkor lehet orvoshoz menni.
4/6 anonim válasza:
De amugy vérzést tobb dolog okozhat, nem csak menzesz és beagyazodas. Emiatt mindenképpen orvoshoz kell majd menni ha nem mulik el.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem készülök orvoshoz,majd a vérvételre jövőhéten,addig tehetetlen vagyok sajnos :/
2015. ápr. 1. 15:48
6/6 A kérdező kommentje:
Ez nem beágyazodás,hiszen 3. napja vérezgetek.Jajj de bosszanto tud lenni ha nem tudja az ember mi történik vele hirtelen.Évek ota 29-30naposak a ciklusaim,most meg...
2015. ápr. 1. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!