Lehet, hogy a ciklus.hu nem húzta jó helyre az ovut? Nem baj, ha nem ugrik fel a hő, hanem lépcsőzetes? Megnéznétek?
Szerintem az OVUt ne egy program alapján számol(tas)d, hanem magad figyeld. Tojásfehérje szerű nyák, ovu teszt, sokkal megbízhatóbb. A leesett hő jelzi az ovulációt, szóval szerintem 26-án hajnalban lehetett, feltéve hogy ugyanakkor méred a hőd, elég ideig (legalább pár perc, hiába csipog a lázmérő 15mp után, még hagyd), nem kelsz fel vagy mozogsz előtte. Ha ez mind adott, én oda tenném. Én abban, hogy lassabban emelkedik nem látok problémát.
Itt az enyém, amire a doki azt mondta, ez tökéletes:
nekem sem azonnal ment fel... :)
Szerintem aggodalomra semmi ok, mindenkinek más, ha a második részben mérhetően magasabbra megy és marad is legalább 10-12 napig, nagy baj nem lehet :)
Nekem is rosszul huzta be, ha nem hirtelen ugrott fel, hanem fokozatosan ment fel a hom.
Neked 2 nappal korabban volt tuszorepedesed.
Igen, 26-an.
A petefeszek az ovu elotti es utani par napban is szurkalhat.
A petesejt 12-24 oran at eletkepes, este meg osszejohetett a dolog.
Lattam a gorben, hogy elotte 4 nappal voltatok egyutt. Az ovu fele kozeledve jobb lenne 2-3 naponta osszebujni, pont azert, hogy ne par oran muljon a jo idozites, mint pl. most.
Ja, ertem...
Hat bele kell kalkulalni 1-2 nap csuszast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!