Ti is látjátok a csíkot?
2015. márc. 30. 21:27
22/30 A kérdező kommentje:
Iszonyat halvány de ott van,sajnos nem tudtam jó képet csinálni.
2015. márc. 31. 11:10
23/30 anonim válasza:
amikor elolvastam a kérdést, miközben nyitottam ki a képet, azt gondoltam, hogy Istenem add meg nekik is, hogy átélhessék. 4 lombik nagyon megterhelő mind érzelmileg, mind ifizailag, mint anyagilag. Persze mindenki más is megérdemelné, aki rég óta vár a babára, de a Kérdező és a velük hasonló helyeztben lévőknek egy kicsit még nehezebb.
Nekem is volt 2 sikertelen lombikom, aztán spontán estem teherbe 3x, most szeretnénk a 4 babát, de egyelőre nem jön. Rossz a várakozás és a sikertelenség ilyenkor is, de azért ez teljesen más.
Kedves Kérdező! Én is látom mindegyik képen a második csíkot és szívből kívánom, hogy gondtalan terhesség és könnyű szülés várjon rád decemberben :)
25/30 anonim válasza:
A felső a mai?mert akkor erődödött is.
gratula.
3 gyerkőc anyuja
26/30 A kérdező kommentje:
köszönöm.A felső a tegnapi.Az már kiszáradt azért erősebb,de már kiszáradva egyforma színűek.Jajj remélem fog erősődni!!!4éve küzdünk a babáért és annyira remélem,hogy most végre megkapjuk.Holnap reggel elmegyek vv-re.
2015. márc. 31. 13:49
27/30 anonim válasza:
dehogy, a felső száraz alsó nedves.. :D tehát az alsó a mai.. de ha megszárad szerintem erősebb lesz.
28/30 A kérdező kommentje:
igen már erősebb:)
2015. márc. 31. 14:05
29/30 anonim válasza:
Szia!Mi a helyzet?Csináltál azóta tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!