Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tavaly májusban volt egy...

Tavaly májusban volt egy halvaszülésem (császár) a 24. hétre. Kezdem feldolgozni és most úgy döntöttünk próbálkozni szeretnénk? (többi lent)

Figyelt kérdés

Viszont nagyon Félek, hogy újra megtörténik. Semmi vizsgálati eredményt nem kptam a kórházból így azt sem tudom mi volt a baj?

Azt szeretném tudni,hogy milyen vizsgálatokra kell elmennem és hogy mit tehetnék annak érdekében hogy most semmi gond ne legyen.

2015. márc. 29. 17:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok,igaza van a 10-esnek.

Lelkem sem tudna megnyugodni ha nem tudnám mi volt az ok.Azóta már biztosan tudják.Ne telefonálj,menj be szerintem.Olyan nincs hogy eltitkolják,csak akkor ha sárosak.

2015. márc. 30. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Leiden mutációra egy vérvétellel fény derül, én Domján professzorhoz járok a SOTE I-re. Kiváló szakember. Clexanet szúrok minden nap, havonta ellenőrzi a vérképemet.

TORC teszt pontosan mi? Írd be google-be, hasznos lehet neked is.

2015. márc. 30. 14:52
 13/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
Azt megtudhatnánk, hogy miért lett császár? És hogy a baba élt-e még, mikor megindult a szülés, vagy észrevették, hogy meghalt, és ezért indították meg, csak valami félresikerült, azért lett császár? Netán lepényleválásod volt, erősen véreztél, azért volt császár?
2015. ápr. 2. 22:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem véreztem és nem volt semmi ilyen. Azért lett császár mert elfordult és akkor már nyomnom kellett volna. Élt még. Mikor kiemelték összeesett a tüdeje.
2015. ápr. 3. 06:28
 15/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
Tehát akkor "egyszerűen" beindult a szülés, a baba feltehetőleg egészséges volt, csak még túl pici, hogy esélyes legyen kint. Akkor mégis mi lenne a baj? Egy következő terhességnél elsősorban magadra kell figyelned, sokat pihenni, ne nyíljon a méhszáj, sok magnéziumot szedni, hogy ne görcsölj. Az orvosok is jobban oda fognak figyelni rád. És lehet, hogy a babád testét nem is vizsgálták, mert nem volt orvosilag indokolt? Azért járj utána, hogy vizsgálták-e egyáltalán, de lehet, hogy azért nem kaptál eredményt, mert nem is volt vizsgálat.
2015. ápr. 3. 15:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen,lehet ezért nem kaptam. Egyszer kérdezte a nőgyógyász,hogy megvizsgálja e a méhszájat de azt mondta az anyósom hogy ilyet ne engedjen mert ettől indulhat be. Lehet ha akkor megvizsgál nem járok így. Emellett az egyik rokonnak a gyereke egyszer ráugrott a hasamra pedig mondtuk ne ugráljon de annyira értetlen volt hogy folytatta. Az biztos hogy még többet fogok orvoshoz járni és a közelembe se engedem a gyereket,mert még most is Ugyanilyen. A nőgyógyászom azt mondta még novemberben hogy semmi akadálya annak hogy újra terhes legyek,mert egészséges vagyok. Ezeket leszámítva ami nagyon fura volt hogy anyósomnak kivették a méhét mert muszáj volt és akkor derült ki előtte pár nappal hogy 3-hós terhes,de a doki szerint nem bírta volna kihordani. Neki is szeptember 9-re lett volna a babája mint nekem.:(
2015. ápr. 3. 15:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Bocsi,de most jutott eszembe,hogy Bejött két doki és még egyet vehívtak. Smég nevettek is,hogy mi van,mert a burok nem volt megrepedve egy picit sem.
2015. ápr. 6. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!