Xepil teszt halvany pozi vagy szokott szellemcsik lenni?
2015. márc. 25. 21:04
1/11 anonim válasza:
Látok egy jó pár csikot. Az ahol lennie kell szintén ott van de annyira halvány hogy hirtelen nem merném egyértelműen leírni hogy pozitiv. Várj vagy két napot és tesztelj megint. :) késik már amúgy?
2/11 anonim válasza:
Ez sztem egy halvány pozi.Reggel ismételd meg!
5/11 anonim válasza:
Sztem is tesztelj ujat. Nekem 2x volt ilyen "pozitiv" tesztem, kepen is szepen lathato volt de nem voltam terhes. ha birod akkor varj 1-2 napot meg.
6/11 anonim válasza:
Én is látom a második csíkot de szerintem vastagabb nm olyan mint a kontrol csík!
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez pozitív. Nem várt előtt 2 nappal nekem is ilyen volt. Most itt alszik mellettem a "szellemcsíkos" tesztem eredménye :)
8/11 anonim válasza:
Én is egy ilyen teszt felett roskadok és nem tudom eldönteni mi ez.Ha tudod megírod mi lett a vége?
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat a mai is ilyen. Holnap meglatjuk remelem nem jön meg :)
2015. márc. 27. 08:53
10/11 anonim válasza:
Nekem a nemvàrt elött 2 nappal màr halvàny pozi lett, ès valóban, "màr" 6 hetes vagyok :D
Amikor pedig nem voltam terhes de azèrt remènykedtem, sosem volt egy halvàny csík sem, mindig xepilt hasznàltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!