Lehet ilyen gyors hatása a barátcserje kapszulának?
Figyelt kérdés
Még csak 12 napja szedem, reggel este 1-1 szemet. Mensi előtti barnázás miatt kezdtem el. A nem várt napja most vasárnap. Általában előtte 5-6 nappal kezdődik a barnázás. Még 4 nap van vasárnapig, de még mindig nincs barnázás. Ilyen gyorsan hathat a barátcserje kapszula?2015. márc. 25. 16:59
1/10 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy az utóbbi időben rövidebbek lettek a ciklusaim, így csütörtöktől vasárnapig bármelyik nap megjöhet. Barnázás viszont még nincs. Esetleg a barátcserje kapszula hatása lenne már?
2015. márc. 25. 17:09
2/10 anonim válasza:
Végülis hathat első hónapban is de azt ne felejsd el hogy ez lehet az első jel, nem biztos hogy már meg is oldotta. De én remélem hogy igen sok sikert!
3/10 anonim válasza:
Nekem a mehpempo mar az elso honapban is hatott.
4/10 anonim válasza:
Szia, nekem nagyon gyorsan hatott. Barnázás + babatervezés miatt szedtem. 1 hónapja kezdtem el szedni és úgy néz ki már össze is jött a baba. :) Előtte mindig napokig barnáztam, most semmi ilyen, viszont + lett a tesztem.
6/10 A kérdező kommentje:
A barátcserje tényleg ilyen gyorsan hatott, bár még nem 100 %-osan. Akkor szinte minimális volt a barnázás és újra 28 napos lett a ciklusom.
Ebben a ciklusban még 7 napom van a nem vártig, és reménykedem az eredményesebb hatásában. :)
2015. ápr. 19. 20:28
7/10 anonim válasza:
Szia kérdező! Mi újság azóta? Én 9. dpon vagyok, első baratcserjes honapom, es eddig nincs barnazas, es enyhebbek a premens tünetek is. Nálad mizu?
8/10 anonim válasza:
Szia Kerdezö! Ma mar a 10. dpon vagyok, es semmi barnazas, semmi mindjart megjön erzes. Nalad mi ujsag?
9/10 A kérdező kommentje:
Még 3 nap van nem vártig. Barnázás sajnos újra van :(, és most több is, mint előző hónapban volt. Viszont nem görcsöl a hasam, pedig ilyenkor már szokott.
2015. ápr. 24. 14:02
10/10 anonim válasza:
Hat nagyon drukkolok! De a barnazas az nem jo hir. Nagyon felek, hogy nekem is lesz most... neha naaaagyon enyhen erzek mindjart megjön-fele erzest, de csak bizonyos mozdulatoknal.. azert szoritok neked!!! Es meddig fogod szedni a baratcserjet? mensikor abba kell hagyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!