Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelezhet-e beágyazódást...

Jelezhet-e beágyazódást hirtelen sok nyák?

Figyelt kérdés
Lehet nyák a beágyazódáskor? Olyan most mint ovulációkor, nyúlós és sok. Egy héten belül kellene megjönnie (ami remélem nem fog), és ilyenkor általában már száraz szoktam lenni, vagy legalábbis nem ilyen híg és nyúlós állapotú szokott lenni a folyásom. Amúgy már jellegzetes terhességi tüneteim voltak. Szinte biztos vagyok benne, hogy baba lesz.
2007. okt. 31. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam a kérdező.

A méhemben szúrkáló feszülő érzést érzek már lassan két napja. Szeretkezés: oktobór 22től volt 3-4 napig.

2007. okt. 31. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Terhességre inkább a fehér szinű,"tejfölszerű"váladék jellemző a hormonváltozás miatt.A nyúlós áttetsző váladék mensit jelez.

Remélem nem lesz igazam!Sok sikert!

2007. okt. 31. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam a kérdező:

Nyúlósnak úgy értettem, hogy pisiléskor úgy folyt ki belőlem, amúgy fehér, és híg. :) De majd kiderül:))

2007. okt. 31. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha fehér és hig az jó jel lehet,(remélhetőleg nem gomba).

Már nem sok van a ciklus végéig úgyhogy minden esélyed megvan rá!Drukkolok neked!

2007. okt. 31. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hello , kár találgatni , várj még egy kis ideig , ha nem jon meg várj pár napot , majd csinálj egy tesztet..
2007. nov. 1. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!