Teszteljek most vagy bírjam ki?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie, tud valamit így kimutatni a teszt,ha napközben csinálom?2015. márc. 25. 15:47
1/10 anonim válasza:
ilyenkor már igen,csinálhatod nappal is szerintem. addig ne igyál,legyen koncetráltabb a vizelet
2/10 anonim válasza:
Ja, ja csinálhatod. De ha a napközbeni negatív, holnap reggel csinálnék egy másikat.
4/10 anonim válasza:
én holnapra (csütörtökre) nem várom, ha nem jön meg, akkor pénteken vagy szombaton tesztelek. Nehéz kivárni, de feleslegesnek tartom korábban
5/10 anonim válasza:
Én 2 db-os X-epil tesztet vettem. Az egyiket megcsináltam délután, a másikat a biztonság kedvéért 2 nappal később.
6/10 anonim válasza:
Én min.reggelig kivárnék,előtte felesleges.
7/10 Vickyli válasza:
Nyugodtan csinallhatod a tesztet!En a menszi elött kb egy hettel mar pozitivat tesztelltem ... es mar 12.hetes terhes vagyok :) sok sikert!
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Csináltál tesztet???
9/10 A kérdező kommentje:
Hogy tesztet, negatív lett. De sajnos 2 nap múlva meg is jött.
2015. márc. 28. 04:46
10/10 A kérdező kommentje:
* Csináltam
2015. márc. 28. 04:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!